Въведение в AutoCAD

ISBN:
978-954-471-145-0
Размери: 
21.5 × 14.5 × 1.5 cm
Брой страници: 
136 стр.
Година на издаване: 
2010
Рейтинг: 
0
Цена: 
10,00 лв.
Отстъпка: 
-2.00 лв
Цена: 
8,00 лв.

Уважаеми ползватели (читатели),

След издаването на “ВЪВЕДЕНИЕ В AutoCAD” през 2009 година, интересът към такова “подръчно” и “кратко-справочно” издание се увеличи. На книжния пазар има много и най-различни издания: от кратки справочници до енциклопедии за една (а може би ?!) от най-популярните графични среди днес за чертане и проектиране – AutoCAD на Autodesk Co. Често пъти бъдещият потребител на средата се шокира от поднесените му в детайли операции и инструкции за изпълняване или от краткия им вид, разчитайки на интелигентността и опита на му за работа с компютърна техника в различни програмни среди. Но ситуацията при AutoCAD е много специфична и не може да се приложи директно съществуващия опит от работата и усвояването на други програмни продукти. Възможно е да се получи “ефекта на отдръпването” и да загубим още един “съидейник и колега”. За това аз се опитах да балансирам с лекота основните понятия и операции с новостите в развитието на версиите през последните две години. Най-важната задача за мен беше “оставането” в средата и интереса към AutoCAD.

Зная от опит, че когато тръгваш на дълъг и неизвестен път, трудности ще има много! Важното е да вървиш в правилната посока, със сигурни крачки и да преследваш целта си!

Надявам се с това Второ преработено и допълнено издание на “ВЪВЕДЕНИЕ В AutoCAD” да получите достъпна информация и указания за работа, преодолявайки първоначалната “некомфортност” и “стрес” и все по-уверено да вървите по пътя на професионализма!

А новостите – те ще се появяват непрекъснато (иначе няма да има прогрес!), както новите етажи и настройки на една сграда! Но никога не трябва да се забравя, че стабилността на сградата се определя от основите, върху които тя е построена.

Пожелавам ви успешна работа при автоматизацията на вашия инженерен труд!

Авторът

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите