Забавно

Апокрифният вестник “Злобен глас” (1980 г.)

преди 4 години 2 дни

Вестник “Злобен глас” – нелегално издание, 1980 г., “разпространяван” изключително внимателно сред будната соц-младеж в бургаския Техникум по механотехника. Няма информация за сериозни наказания спрямо списвателите, вероятно благодарение на пословичната им осторожност. А и, както е отбелязано в слогана на заглавната страница: “Глас злобен – глас Божи!”.

Съществуват няколко вида любов, които срещаме в живота си

преди 5 години 11 months

Какво е Любовта? Всеки от нас си е задавал поне веднъж в живота този въпрос, ако не е имал щастието да я изпита. Любовта е много, любовта е всичко, понякога дори не е задължително тя да е към определено човешко същество...

“Литературни” коментари под “културни” теми в интернет – Трета част

преди 9 години 7 months

Свободата да се пишат коментари под публикации в сайтовете е своего рода изразяване на гражданска позиция по определени въпроси. Тук поместваме подбрани коментари на читатели на тема “културата в Бургас”. Имената на пишещите са измислени, а самите пишещи са анонимни. Въпреки това коментарите отразяват адекватно културния живот на писателската общност в града. Всяка прилика с реални личности и събития е преднамерена. Приятно четене! (М27)

“Литературни” коментари под “културни” теми в интернет – Втора част

преди 9 години 7 months

Свободата да се пишат коментари под публикации в сайтовете е своего рода изразяване на гражданска позиция по определени въпроси. Тук поместваме подбрани коментари на читатели на тема “културата в Бургас”. Имената на пишещите са измислени, а самите пишещи са анонимни. Въпреки това коментарите отразяват адекватно културния живот на писателската общност в града. Запазваме оригиналния правопис. Всяка прилика с реални личности и събития е преднамерена. Приятно четене!

“Литературни” коментари под “културни” теми в интернет – Първа част

преди 9 години 7 months

Свободата да се пишат коментари под публикации в сайтовете е своего рода изразяване на гражданска позиция по определени въпроси. Тук поместваме подбрани коментари на читатели на тема “културата в Бургас”. Имената на пишещите са измислени, а самите пишещи са анонимни. Въпреки това коментарите отразяват адекватно културния живот на писателската общност в града. Всяка прилика с реални личности и събития е преднамерена. Приятно четене!

Местни форми на живот (Фантасмагория, на която не сте длъжни да вярвате)

преди 9 години 10 months

До: Унищожител 2012 от военните сили на Вега
Тема: Форми на живот в планетата Бъл Гария 2011
Относно: Мисия по колонизиране на Бъл Гария 2011
Въз основа на извършените проучвания по подготовка на последната инвазия за колонизиране на зелената планета Бъл Гария, междупланетното разузнаване предоставя следните данни...

Съветите на д-р Изтрещялсон (Съвет 1)

преди 9 години 10 months

Ганка Чапразлиева ни пише: Уважаеми д-р Изтрещялсон! Имам сериозен проблем. На 32 години съм, висока 1.68, на 52 килограма, всички около мен се чудят защо не съм станала попфолк певица или поне манекенка. Но аз съм завършила финанси, а отделно съм бакалавър по психология. Самотна съм! Имам ужасното чувство, че всички мъже около мен ме гледат само и единствено като сексуален обект. Страдам дълбоко от това и се надявам да ми дадете искрен съвет!

Съветите на д-р Изтрещялсон (Съвет 2)

преди 9 години 10 months

Евлоги Стрихнев ни пише: “Уважаеми д-р Изтрещялсон, аз съм класически случай, малък ми е. Иначе не съм от най-грозните, горе-долу приличам на нещо, особено ако жената е пияна, обаче като изуя гащи цялата истина лъсва наяве. Имате ли идея за моя проблем?”

Съветите на д-р Изтрещялсон (Съвет 3)

преди 9 години 10 months

Г-ца Фемианна Вулвева ни пише: Уважаеми, д-р Изтрещялсон! Възбуждам се сексуално от моя учител по предмета “Физика”. Почти всичките ми съученички, които знаят какво означава “възбуждам се”, са възбудени от господина по “Финанси и приложението им”. Пропуснах да кажа, че уча в гимназия, в която се набляга най-вече на финансите и тяхното приложение. Моля, помогнете!

Съветите на д-р Изтрещялсон (Съвет 4)

преди 9 години 10 months

Пройчо Мазнев ни пише: Уважаеми, д-р Изтрещялсон! Възбуждам се сексуално, когaто гледам рибки в аквариум. Това чак толкова ненормално ли е? Имам чувството, че напълно съм изтрещял!

Страници