Съветите на д-р Изтрещялсон (Съвет 6)

Дата: 
сряда, 27 August, 2014
Категория: 

Онуфрий Джанков ни пише: Уважаеми д-р Изтрещялсон! По принцип правя секс със затворени очи, но последния път, понеже страдах от остра форма на преждевременна катаракта, погледнах. Изобщо да не бях го правил, видях нещо ужасно: по време на акта моята съпруга Ефросинка с видимо настървение си бъркаше в носа. Как да разбирам това?

 

Скъпи Онуфрий, не се самоизмъчвайте! Така или иначе, сексът със затворени очи е приоритет най-вече на любовници на по-крехка възраст. А не бих казал, че с тази катаракта, вие сте в първа младост. Така че, щом сте погледнали, точно това е трябвало да се случи. Но направо на въпроса: Съществуват няколко вероятности вашата любима Ефросинка да ви сюрпризира с подобно, меко казано неприемливо, поведение в брачната постеля.

Първо: Пролет е, макар и все още не астрономическа. Може би сте забелязали, навсякъде хвърчат полени, влизат в носовете и дразнят. Времето в момента е ад за по-алергични персони. Възможно е вашата половинка да е такава и по време на задъханото ви преживяване в леглото да се е опитвала да изтръгне от своята ноздра залепнало там пухче от топола. И понеже сте двойка от доста години, тя знае вашите сексуални навици и е решила да направи това точно по време на секс, когато сте бил със затворени очи, а не вечерта, когато ви реже салата за ракията преди вечеря. Тогава бихте взел това за неуважение, най-вероятно. Представяте ли си – вие гледате, а тя рови из носната си кухина най-вулгарно!

Втора възможна причина: Възможно е точно в този момент организмът на вашата половинка Ефросинка да изпитва нужда от протеини или други необходими за неговата правилна функция вещества. И напълно объркана от любовните преживявания, тя неволно да се е опитала да възстанови тези вещества чрез... сещате се. Именно с тези липси се обяснява внезапния канибализъм при някои женски животни, които веднага след раждане изяждат някои от своите малки. Моля ви, не се отвращавайте, това се нарича “физиология”.

И третият възможен повод вашата съпруга да бутне показалец в лявата си ноздра: възможно е тя да изпитва абсолютна сексуална скука и преживяванията й с вас да не й носят никакво удовлетворение. Но явно е възпитана и образована жена и не ви го е споделила, както някои дами го правят в прав текст: “Блъскай, блъскай, пясък няма да изкараш!” В такъв случай, ще ви се наложи да прибегнете до любимата ми практика, която препоръчвам на почти всички свои пациенти – да разнообразите сексуалните си умения с филмите, които се излъчват по специализираните телевизионни канали след 1 след полунощ или да посетите специализирани за целта интернет сайтове.

Но, първо и преди всичко: Ако и друг път видите вашата Ефросинка да си бърка в носа по време на полов акт, намалете темпото на постъпателно-възвратните движения! Защото при по-голяма интензивност е напълно възможно пръстът на Ефросинка да се изплесне по посока решетестата кост над носа и така тя да си извади окото. А фригидна и едноока едва ли ще я изтърпите повече от седмица!

Винаги ваш: д-р Ивън Изтрещялсон

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите