Литература

Избирам себе си

преди 2 седмици 3 дни

Избирам да опозная чувствата си, да ги изричам и обичам. В късните нощи, щом сама остана. Заровила миловиден поглед в тетрадката, различните гримаси да обрисувам. Смея се и плача. Викам и мълча. Ядосвам се и се успокоявам. ... И нищо не остава в мен.

Ако ти кажа

преди 2 седмици 3 дни

Ако ти кажа колко си специален за мен, ще те уплаша ли? Ако ти кажа как за малко време дари ме с уроци за цял живот, ще си тръгнеш ли? ... Ако ти кажа как докосна душата ми, как се разтапям в ръцете ти и как отвори десетки врати, ще останеш ли?

Ще разбереш, че не съм Ангел

преди 2 седмици 3 дни

Казваш, че съм Ангел. Но в действителност Ангелът си ти. Моят Ангел. Този, който винаги ще държи главата ми изправена и няма да позволи нито една сълза да се стече по лицето ми. За това дължа живота си на теб. Дължа ти много повече от един живот. Какво ще кажеш да ти подаря вечността?

Дози от рози и всякакви токсични смеси

преди 1 година 9 months

Истински наранените жени се справят перфектно в хаоса. Ако той липсва, започват да разхвърлят царящото спокойствие, за да го “подредят” по най-объркания начин. Само така запазват баланса между илюзорното щастие и реалната заблуда.

Дози от рози с дъх на надежда

преди 1 година 9 months

Някой ден ще ме докоснеш и няма да изпитам нищо. Ще се опиташ да хванеш погледа ми, а той ще ти избяга с нетипично безразличие. И колкото и думи да се отронят, те ще се спънат по пътя между мен и теб, без да успеят да достигнат до сърцето ми.

Дози от рози с аромат на безкрайности

преди 1 година 9 months

Този мъж беше интуиция, наказание, безкрайност. Имаше дарбата да чете мислите в главата ми. Надушваше самотата ми през толкова много километри...

“Дози любов” с аромат на умиротвореност и пръски цветна дъга

преди 1 година 9 months

Човек е склонен да повтаря грешките си, стане ли дума за любов! Има моменти, в които времето спира заедно със сърцето! Спираш да мислиш, спираш да чуваш, спираш да виждаш. Само чувстваш!

“Дози любов” с дъх на щастие и слънчеви утрини

преди 1 година 9 months

Завинаги... Напоследък това е единствената дума, която изплува в съзнанието ми като асоциация, щом спомена неговото име... Казват, че няма нищо случайно...

Едно незабравимо гостуване в Берлин

преди 2 години 11 months

На 18 май 2019 г. (събота) в 7,30 ч. излетях от летище Бургас със самолет Ербъс на авиокомпания България ерчартър. Пътуването беше перфектно и в 9.00 вече бях на летище Шьонефелд в Берлин...

Страници