Съветите на д-р Изтрещялсон (Съвет 3)

Дата: 
сряда, 27 August, 2014
Категория: 

Г-ца Фемианна Вулвева ни пише: Уважаеми, д-р Изтрещялсон! Възбуждам се сексуално от моя учител по предмета “Физика”. Почти всичките ми съученички, които знаят какво означава “възбуждам се”, са възбудени от господина по “Финанси и приложението им”. Пропуснах да кажа, че уча в гимназия, в която се набляга най-вече на финансите и тяхното приложение. Моля, помогнете!

 

Уважаема г-це Вулвева! Фемианна! Вашето име е показателно. Вие, физически, няма как да не сте привързана към каквото и да било! Тук, в случая, обаче, говорим, че сте привързана не към когото и да било, а към определен физически субект от противоположния Ви пол. Вижте, нека ви осветля по въпроса! Заради неособено напредналата ви възраст, вие се впечатлявате от всякакви физически субекти, които обладават феромонно излъчване на флуиди, дори, ако щете, заради неизпрана поло-фланела.

Без да искам да любопитнича излишно, предполагам, че това идва от вашето ДНК, почти дублирано с това на вашата майка, навремето решила да създаде вашата неповторима личност, в положение на запъхтяно съвокупление с вашия баща по време на туристическо ориентиране из хижите на Средна Стара планина, по-скоро в килера на хижа “Рай”. Змиевидните вериги на дезоксирибонуклеиновите киселини на баща ви и майка ви, са се усукали по толкова интересен начин, че тя, бидейки руса, синеока и романтична студентка от факултета по Славянски филологии, са се сблъскали по някакъв особен начин с тези на баща ви – дисциплиниран и праволинеен инженер от ВМЕИ – Варна.

Вижте, туристическите ориентирания бяха измислени, навремето, именно заради това – съединяване на здравите инженерни сили с вятърничавите езиковедски такива. Предполагам, че тогава, все още бъдещият ваш баща е показал на бъдещата ваша майка своя вектор. “Вектор”, в случай, че не знаете, е нещо с определена посока и стойност и двете от тях са насочени само напред. И навътре, в случая. А тя, вашата майка, бидейки необразована физически и математически, най-вероятно, е решила да потуши силата и посоката на вектора перорално.

Не зная, а само предполагам, че от тази колизия на материално и чисто духовно, се е възродила особената физиологическа субстанция, от която сте произлязла самата вие. Дано не ви звучи особено научно и абстрактно. В края на краищата, бих ви предоставил следните съвети:

Ако вашият учител по физика шофира раздрънкана “Опел Корса”, ходи с кафяво поло и зацапани дънки, опитайте да го разлюбите. Ако, пък, поради кой знае каква причина, не го направите, тогава изпийте осем шота на първата дискотека, на която отидете след фаталния разговор, повръщайте в Морската градина, надлежно съблюдавана от двете си най-добри приятелки и после го забравете.

Ако все още мислите, че сте влюбена във вашия учител по физика, признайте, си, пък. Заведете го вкъщи, да го представите на вашите. Ако вашият баща, вече отдавна станал от инженер шофьор на такси, не го повреди доживотно от бой, значи на прав път сте! Вие сте намерила вашата любов!

Много скоро вие ще заприличате на майка си. А обектът на вашата любов – на баща ви.

Винаги Ваш: д-р Ивън Изтрещялсон

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите