Съветите на д-р Изтрещялсон (Съвет 4)

Дата: 
сряда, 27 August, 2014
Категория: 

Пройчо Мазнев ни пише: Уважаеми, д-р Изтрещялсон! Възбуждам се сексуално, когaто гледам рибки в аквариум. Това чак толкова ненормално ли е? Имам чувството, че напълно съм изтрещял!

 

Скъпи Пройчо! Всички сме изтрещяли, не обръщайте особено внимание на този тъй трагичен факт от постмодернистичното ни битие. Най-важното е да се съхраните като уникална личност, заедно с всичките си особености. Стига да не вредят прекалено на месечния ви доход и да не давате цялата си заплата за купуване на екзотични обитатели на морските и сладководни дълбини.

Имам обяснение на вашия проблем, разбира се. Всички знаят, че животът произхожда от вода. Според еволюционната теория на Дарвин, знаете, линията е “микроорганизъм във вода – риба – делфин – маймуна – човек”, най-общо казано. Именно затова, мястото, от което излиза на бял свят всеки човек, при дълга употреба и неумитие, мирише на риба.

Но, направо на вашия проблем. Не сте извратен. Предполагам, че възбудата във вашите слабини иде от наблюдението ви, че аквариумните рибки, плувайки, сегиз-тогиз отварят уста. Този факт, съчетан с увеличителния ефект от стъклото на аквариума, уголемява техните усти, които подсъзнанието ви, според Фройд, възприема като твърде уголемени влагалища. Никак не е страшно, трябва да знаете, че всеки мъж има съвсем различна и твърде имагинерна представа за влагалището. Най-общото в тези представи е, че то е влажно. (Защото коренът на думата е “влага”).

Дълбоко се надявам да се възбуждате от наблюдението на обикновени гупи, хелери или скаларии. Не е проблем и ако гледате кръглоустите риби “минога”. Техните поглъщателни дадености наистина приличат на онези от филмите за възрастни след полунощ, излъчвани по специализираните телевизионни канали.

Но! Скъпи Пройчо! Ако гледате акули и в този момент вашето мъжко достойнство нараства, тогава вече бих казал, че се наблюдава лека девиация във вашето мислене. Акулите, по принцип, са хищници, знаете, може би, имат три реда зъби, захапят ли не пускат и едва ли бихте искали точно нещо подобно. На нормален разговорен език това се нарича “садо-мазо”.

Още по-опасно е, ако си представяте сексуално преживяване с риби “пираня”. Тези неособено големи по размер, но ужасно агресивни месоядни животинки, имат способността да оглозгат един мъж до кокал. Влизайки през... сещате се кое. Та, влизат оттам, после преминават през стомаха на мъжа, правят го на буламач, понеже не умеят да готвят (за разлика от други устни умения, които перфектно владеят), оттам през сърцето, което дава кръв и живот на целия мъжки организъм, и излизат през устата му, преди това опустошавайки неговия мозък.

Така че, само с няколко думи, моят съвет към вас е:

Вие пак си се възбуждайте от риби! Само гледайте да не са хищни.

Винаги Ваш: д-р Ивън Изтрещялсон

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите