Съветите на д-р Изтрещялсон (Съвет 1)

Дата: 
сряда, 27 August, 2014
Категория: 

Ганка Чапразлиева ни пише: Уважаеми д-р Изтрещялсон! Имам сериозен проблем. На 32 години съм, висока 1.68, на 52 килограма, всички около мен се чудят защо не съм станала попфолк певица или поне манекенка. Но аз съм завършила финанси, а отделно съм бакалавър по психология. Самотна съм! Имам ужасното чувство, че всички мъже около мен ме гледат само и единствено като сексуален обект. Страдам дълбоко от това и се надявам да ми дадете искрен съвет!

 

Уважаема, Ганке! Проблемът ваш ситуирам като такъв на поне 90% от жените в България, прочели като малки пътеводната книга “Вашите слаби места” на колегата Уейн Дайър, мислейки си, че след нея животът ще им бъде абсолютно безинтересен. Не е така, повярвайте! Ако една жена е красива, не е задължително умна (макар, че това понякога помага). Мъжете трябва да бъдат гледани внимателно, дори и в момент, в който твърдят, че веднага са готови да ви предоставят своето благоутробие, като признак на вечна любов към вас. Всъщност, права сте да мислите, че идеята е точно такава – горепосоченият да осъществи брутален коитус с вас, без изобщо да се интересува от умствения ви капацитет и интелектуалните ви въжделения. Вижте, има и по-лошо! Например въпросният неотменно да заангажира вашето внимание, вие да имате съвсем ясни сексуални очаквания от него, но въпреки това той да ви предложи задъхан разговор върху трудовете на Александър Солженицин, например. Като ваш (макар и съвсем ефимерен и виртуален) приятел си позволявам да ви дам няколко съвета, които се надявам да вземете под внимание, за благото на вашето психосексуално здраве. Те са следните:

Винаги, когато имате конверсация с мъж, първо погледнете ъгъла, сключен между неговите вежди. Ако те са старателно изскубани и отлично очертани, това не е вашият човек. Той е от “другия бряг”, както е модерно да се казва напоследък, което означава, че засиленият му интерес не е непременно сексуален. Тоест, сексуален е, но не точно към вас, а към стройния келнер, който ви обслужва, по време на светския коктейл.

Отегчена или отвратена (ненужното задраскайте) вдигнете взор и огледайте обстановката, в която се намирате. Ще осъзнаете почти веднага, че всички персонажи от мъжки пол, които пръскат хормони накъмто вас, са със страховито изпънати лицеви мускули. Това изопнато изражение е, вярвайте, признак на силно щение, което има само едничка цел – тези хора просто искат да ви въдворят сред техните чаршафи и после да ви представят като поредна полова плячка.

Всъщност, бъдете себе си! Вие сте прекрасна и умна жена. Вярно е, че ще намерите Истинската любов! Тя е някъде там, в момента, в който изпиете три или четири дайкирита. Тя ще се появи, вярвайте!

Няма да дойде с камбани и Принца на бял кон, наистина. Няма да бъде особена кръстоска между Вин Дийзъл (той предпочита собствения си пол, не знаехте ли?) Шон Конъри и интересния веселяк Брус Уилис. Не. Той, най-вероятно, ще ви признае, че ви харесва, като тяло, но не може и/или не желае да има вашата блондинска и безсмъртна душа. И ще ви предложи пожизнено и безметежно съжителство.

От което ще бъдете доволни.

И той. И вие.

Винаги ваш: д-р Ивън Изтрещялсон

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите