Условия за ползване на коментарите

 

“Либра Скорп” ООД (респ. “Меридиан 27 Груп” ООД) не носи отговорност за съдържанието на потребителските мнения, публикувани в частта за коментари в сайтовете от групата.

“Либра Скорп” ООД (респ. “Меридиан 27 Груп” ООД) не гарантира осигуряването на непрекъсната техническа възможност за публикуване на коментари.

“Либра Скорп” ООД (респ. “Меридиан 27 Груп” ООД) не носи отговорност при загуба на публикувани коментари и данни на потребители, публикували мнения в секцията за коментари.

“Либра Скорп” ООД (респ. “Меридиан 27 Груп” ООД) може да премахва потребителско съдържание, ако техническите изисквания за обема на съхраняваната информация изискват това.

Всеки потребител, който публикува мнения във форумите на групата, се съгласява с Общите условия за ползване на сайтовете на “Либра Скорп” ООД (респ. “Меридиан 27 Груп” ООД).

За публикуване на мнение е необходимо да се попълнят необходимите полета в карето за писане на коментари.

Модераторите на сайтовете след подаден сигнал, ще изтриват мнения, когато те съдържат:
– спам или непоискани търговски съобщения;
– нецензурни или вулгарни изрази, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа;
– призиви към расова дискриминация, етническа и религиозна нетърпимост, сексуална дискриминация или насилие;
– обидни описания – на физически, интелектуални или морални качества на конкретни личности;
– порнографско съдържание, нарушаващо авторските права.

Потребители, които системно публикуват някое от горните типове съдържание, могат да загубят възможността си за публикуване на мнения.

Ако потребител на сайта сметне, че коментар или коментари нарушават негови права или горните правила, може да напише възражение до модераторите на e-mail: meridian27@gmail.com.

Възражението ще бъде разгледано и ако е извършено нарушение, коментарът (или коментарите) ще бъдат премахнати.

Правилата за публикуване на коментари са неразделна част от Общите условия за ползване на сайтовете на “Либра Скорп” ООД (респ. “Меридиан 27 Груп” ООД).