Името ми е Рейвън

ISBN:
978-954-471-918-0
Размери: 
20 × 13 × 2.5 cm
Брой страници: 
306 стр.
Година на издаване: 
2023
Рейтинг: 
0
Цена: 
27,90 лв.
Цена: 
27,90 лв.

..........
Приходите от продажбата на тази книга се даряват за благотворителни цели. Всички събрани средства ще бъдат в помощ на нуждаещи се хора и приюти за бездомни животни. Мечтата ми е това да остане така завинаги.
Всъщност мечтата ми е в бъдещето никой да не се нуждае от нея и всеки да е на място, на което е здрав и щастлив. Тогава историята в книгата ще звучи малко по-различно, когато е само художествена измислица...

Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна. Само гарванът е истински.
От автора

--------------

“Душата ми живее в сиропиталище от гарвани” – казва Рейвън на портиера, преди да напусне Дома за изоставени деца, но за да спре демоничните гласове от миналото е принудена да се изправи пред най-големите си страхове.
Наистина ли е завинаги или винаги се връщаме там?

За живота след сиропиталището, когато разбереш, че невинаги си отива с напускането на опорочения кръг, а живее в теб, докато не приемеш себе си и не разбереш, че няма значение откъде си тръгнал, стига да искаш да се промениш към по-добро.
Какво ще се случи с Рейвън, когато по случайност се озове под светлината на прожекторите и разбере, че звездният живот, за който си е мечтала, далеч не е толкова бляскав?
Каква е цената, която плащаме? Разбити приятелства, тайни, рок концерти и много мечти – на вятъра. “Името ми е Рейвън” е рецепта за скандал.
Ще могат ли двете лица на града да видят, че независимо от коя прослойка на обществото са, няма значение дали са богати или бедни, когато всички си приличат в тъгата.
Тогава разбираме, че изглеждаме най-цели точно преди да се счупим.

“Името ми е Рейвън” е тук, за да каже в разпада си:
“Не съм тук само за шоуто!”

--------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

28,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
28,00 лв.
13,00 лв.
Отстъпка:
-2.00 лв
Цена
11,00 лв.
15,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
15,00 лв.