Бастет. Легенда за Създателите

ISBN:
978-954-471-762-9
Размери: 
20 × 13 × 1.5 cm
Брой страници: 
120 стр.
Година на издаване: 
2021
Рейтинг: 
0
Цена: 
14,90 лв.
Цена: 
14,90 лв.

Легендата за египетската богиня Бастет крие тайните си в Странджа планина. Има ли прашинка истина или представите на изследователите биха се разрушили при сблъсъка им с реалността?

Една човешка душа, част от Създателите на светове, за пръв път се озовава в материалния свят и трябва да се бори с разбиранията си за добро и зло.

Междувременно модерното време, в което живеем, разкрива съществуването на другите цивилизации, които обитават планетата ни. А човечеството, трагично заседнало в мечтата си за еволюция, богатства и власт, е готово да им повярва.

Заедно с това Лилит разбира, че може би нито те, нито хората са толкова добронамерени, а фалшивите месии се крият зад маските на спасители.

-----------------
За книгата от редактора ----->>>>>
-----------------
За поръчки ----->>>>> OZONE.bg
-----------------

Редактор: 

Коментари

„Бастет Легенда за създателите” Станислава Белева Нищо не е изцяло черно. Бялото не е напълно бяло. Тази книга е умствен взрив, буквално. Станислава поначало има уникален и неподражаем стил, който те побърква, отнася, влудява. Кара те да се изгубиш, за да се намериш или да се върнеш в края на историята, за да се озовеш в началото. Бих казала, че „Бастет” прилича на лабиринт, който е в ума на всеки един от нас и за всеки ще има различен отговор на незададени въпроси. Произведението разказва легендата за създателите или поне така ще си помислите виждайки заглавието и корицата. Истината обаче е, че ще загатва съвсем леко и още по-объркващо за някои предположения и хипотези, които има отдавна в познатия ни свят, за да не ги потвърди напълно, но няма и да ги отрече. Нищо не разбирате от написаното дотук нали?! Мисля си, че с тази книга Станислава е поставила основите на Монарх под контрол, в която вече по-ясно и конкретно да разберем какво е искала да ни каже. Не липсват дълбоко закодираните послания татуирани на самата повърхност. Когато искаш да скриеш нещо го оставяш на показ. Конспиративна, мистична, дълбаеща и подозрително откровена, Бастет е всичко в едно. Времето и пространството не съществуват. Хората са неразривно свързани. Все повече започвам да си мисля, че появявайки фантастиката и извънземните раси в творчеството си Станислава всъщност обръща внимание много повече на съвсем човешкото и преобразуването му в нечовешко. Не твърдя, че не вярва в света, който рисува, а по-скоро че той е олицетворение на хората, а не толкова на другите измерения. Бих казала, че Станислава не е лъжица за всяка уста и че творчеството ѝ е меко казано специфично в най-гениалния и положителен смисъл на това определение. За да бъде разбрана се изисква разширено съзнание. Това не е книга за разпускане. Повечето ѝ книги не са. Те са за пътуване в най-дълбоките дебри на себе си като тук и сега и като безвремие, непреходност и безкрайност. Както и на любимата ми Ели, на мен също ми беше малко като обем и можех да погълна с огромна лакомия и желание поне още стотина страници, но съм сигурна, че Монарх компенсира тази нужда, а Отшелница направо ще я отвее. Тепърва предстои да разбера за последното. Вие чели ли сте „Бастет” или друго от вълшебните дебри на ума и въображението на любимия ми Гарван? Какво е мнението ви?
Рейтинг: 
5
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

20,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
20,00 лв.
6,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
6,00 лв.
12,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
12,00 лв.