Равновесие. Книга първа

ISBN:
978-619-273-023-9
Размери: 
30 × 17 × 3.5 cm
Брой страници: 
416 стр.
Година на издаване: 
2024
Рейтинг: 
0
Цена: 
27,00 лв.
Цена: 
27,00 лв.

------------
Книгата може да се поръча от официалния сайт на Десислава Дюлгерян ----->>>>>
------------

Човешкият свят Отвъд отдавна е арена на съперничество между неуморните войнствено настроени кралства и нашествениците от други светове. Демоните копнеят за всяка човешка душа и тяло. Маговете следват странната си доктрина и търсят по-скоро смъртта в окончателния й вид. Равновесните са инструмент в ръцете на жестоки Богове и носят проклятие над съдбата на смъртни и безсмъртни...

Единствената мечта на Равновесната Айра е да стане боец, но дори не притежава бойна дарба. И все пак... една случайна и болезнена среща я изпраща именно на арената, където започва да се обучава. Но съдбата й е преплетена с пророчеството на Оракула на матовете. Когато тя се примирява с ролята си в него, дали няма да е късно този свят да бъде спасен от прогнилата си същност?

Ес’таел – петият син на демонския крал на планетата Адем е най-възможният претендент за трона. И ако досега никой от кралския род не се е “прехвърлял” Отвъд, той е първият щастливец. Крие неимоверната си сила и външност зад дрехи и ментална защита. Докъде ще стигне Пустинният принц в стремежа си да подчини вампирската раса на егоистичния копнеж да властва?

Зедкиел – харизматичният маг без категория се прехвърля Отвъд като хибриден маг и бързо се издига до Императорския двор: придобива способностите на Боен маг и уменията на могъщ телепортатор. Ще намрази ли себе си и религията? Какво ще е склонен да жертва, когато залозите са поставени на масата?

Три същества, разделени от време и пространство, предстои да се съберат в могъщ триумвират.

Или Боговете ще им попречат?

------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

10,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
10,00 лв.
15,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
15,00 лв.