Преобразена. Книга втора

ISBN:
978-954-471-461-1
Размери: 
23 × 16 × 3.5 cm
Брой страници: 
442 стр.
Година на издаване: 
2018
Рейтинг: 
0
Цена: 
20,00 лв.
Цена: 
20,00 лв.

Някой бе заложил мен в уравнението на една безсмислена и кървава война...

Вече не съм Диана Василева.  Все още се страхувам да заспя, за да не се превъплъщавам във всички онези безмилостни убийци. Все още мразя да държа хладни оръжия в ръце. Но истината е, че вече нямам избор. Превърнаха ме в това, от което се ужасявах – в машина за убиване. Приех резервирано съдбата си – на Претендентката на Преобразените Бедровска, бъдещата кралица на най-противоречивата раса на Земята. Преживях раздели и предателства, научих се  да живея с мисълта, че не мога да имам приятели, а само врагове.

Сега съм безсмъртна. Безскрупулна. По-силна и опасна от всякога. Решена съм да отмъстя на Вторичните, да спра Последователите на Исус и да защитя онеправданите, които се нуждаят от воин зад гърба си.

Чудя се обаче дали ще има кой да ме спре, когато премина отвъд предела на съвестта си? Дали Чистачът ми ще ме дари най-накрая с лоялността и любовта си? Ще оцелея ли достатъчно дълго, за да се насладя на ОТМЪЩЕНИЕТО и да застана очи в очи с най-тайнствения мъж във Вселената?

Пъзелът се разплита прекалено бавно и болезнено, но аз ще да открия истината, каквото и да ми струва. Залогът е прекалено голям – краят на една братоубийствена война. Или началото на нова.

---------------
Трилогията “Преобразена” може да се поръча само от официалния сайт на книгата ---->>>>
---------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

10,00 лв.
Отстъпка:
-2.00 лв
Цена
8,00 лв.
25,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
25,00 лв.
19,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
19,00 лв.