Преобразена. Книга първа

ISBN:
978-954-471-460-4
Размери: 
23 × 16 × 4.5 cm
Брой страници: 
528 стр.
Година на издаване: 
2018
Рейтинг: 
0
Цена: 
12,00 лв.
Цена: 
12,00 лв.

Под печат.

---------------

Трилогията “Преобразена” може да се поръча само от официалния сайт на книгата ---->>>>
Промоционална цена на комплекта (книги първа, втора и трета: 30,00 лв.)

---------------

Аз съм онази мерилка, която ще наклони везната в желаната посока. Но дали тя е вярната?

В началото бях просто Диана Василева и имах една единствена мечта – да изживея живота си като нормален човек.  Но кръвта по ръцете ми сутрин зовеше да спра да се заблуждавам, че съм като другите. И колкото и отчаяно да търсех баланса между обикновеното ежедневие и човешките взаимоотношения, и обремененото си от кошмарни превъплъщения съзнание и контролиращите Гласове, в крайна сметка се отказах от неравностойната битка и признах пред себе си, че не се вписвам изобщо в света на хората.

Една случайна среща с истински вампир ме накара да отворя очите си и да прогледна отвъд очевидното. И връщане назад не съществуваше. Познатият свят започна да се изнизва като пясък изпод пръстите ми, докато насилието и странните съвпадения ме тласкаха все повече към лудостта и неприемането на действителността – защото светът се оказа преизпълнен със същества, жадуващи не само за кръвта ми, но и за скритите способности, които тайният ми произход е предопределил още с моето раждане.

Бях притисната да избирам между вампири и Вторични, да търся корените си далече в миналото, още от зараждането на човечеството и да осъзная, че нищо не е такова, каквото изглежда – науката, религията, човешките ценности и... смъртта.

---------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

15,78 лв.
Отстъпка:
-0.78 лв
Цена
15,00 лв.
13,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
13,00 лв.
10,00 лв.
Отстъпка:
-2.00 лв
Цена
8,00 лв.