Преобразена. Книга трета

ISBN:
978-954-471-459-8
Размери: 
23 × 16 × 4.5 cm
Брой страници: 
450 стр.
Година на издаване: 
2018
Рейтинг: 
0
Цена: 
20,00 лв.
Цена: 
20,00 лв.

 

Всяка моя мисъл е пропита от кръв и мечти за отмъщение...

Някога бях обикновен човек, мечтаещ за научна кариера. После бях превърната в Претендентката на Преобразените Диана Бедровска. А сега... съм отново трансформирана в СЪЩЕСТВО, което не разбирам, но от което се страхуват всички – някогашните ми приятели, бивши врагове, настоящи подчинени и дори Наблюдатели.

Някога гледката на кръв ме притесняваше. Сега жадувам за миризмата й – и в преносен и в буквален смисъл. Убиването се оказа талант, оставен в наследство от истинските ми родители.

Някога предателството ме ужасяваше. Сега правя сделки всеки ден със съвестта си и допълвам списъка с жертви без да ми мигне окото. Вампири, Вторични, Преобразени, мелези, атланти – изобщо не се спирам пред никого и нищо. Преследвам цел, а тя е да възстановя естествения ред, да унищожа омразните  върховни нашественици от Сорея и техните генни творения-марионетки и да сбъдна мечтата на Исус – да запазя в чист вид човешката раса.

Кой е казал, че е срамно да си търсиш правата? Дори когато се налага да изтръгваш мисли от неподатливи съзнания, да играеш мръсно срещу хилядолетни Генерали, да манипулираш съзнания и да убиваш телепатично? Няма да се оправдавам. Някой ме е създал, за да унищожа статуквото. Нечие оръдие съм. Търся отговори на въпросите си. И няма да допусна да бъда спряна. Дори от мъжа, когото неусетно бях започнала да обичам. В моя нов свят няма място и за една единствена капка любов.

Ще извървя докрай самотния път на миротворците.

---------------
Трилогията “Преобразена” може да се поръча само от официалния сайт на книгата ---->>>>
---------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също: