Ще пирувам с кръвта ти

ISBN:
978-954-471-916-6
Размери: 
24 × 17 × 4.5 cm
Брой страници: 
560 стр.
Година на издаване: 
2023
Рейтинг: 
0
Цена: 
25,00 лв.
Цена: 
25,00 лв.

---------------
Книгата може да се поръча от сайта “Преобразена” на авторката --->>>
---------------

Могат ли двама души, обременени от насилие и сближени от кръвта, която с удоволствие проливат, да намерят начин да се заобичат?
Възможно ли е в свят, където властват камерите, дрогата е разрешена, а децата генно се модифицират, да се роди любов и тя да не бъде прекършена от предателство?
Има ли шанс в Стая за мъчения, освен болка да поникне от кървящата плът разкаяние?
Трябва ли да се попречи на привличане, по-мръсно и порочно и от онова между ангел и демон?

2096 година, the–New–York–City

Мия Джероу е трето поколение хиена, специален отговарящ агент в новосъздаден отдел във ФБР под натиска на корупционно правителство и работи извън закона, за да убива без процес престъпници. Тя е наследила опасни способности и заболяване. Всичко се обърква с една игра на руска рулетка, а преди нея с една провалена мисия на екипа й. Случайно навлиза в живота на опасен и влиятелен учен, който иска много повече от нейната лоялност – тялото и живота й.

Д-р Самуел Кавелиърнс (Георгиев) е изобретателен и гениален в работата си, създавайки синтетични наркотици. Неуязвим за наемни убийци. Покварен от миналото си и решен да постави всекиго под абсолютен контрол. Никой не оцелява, ако го предаде. Никой не дръзва да го ядосва. Наследник на огромен наркокартел.

Сблъсъкът им е предначертан. Сближава ги тяхната уникалност и новото откритие на доктора. Но светът познава и други, които желаят власт и подчинение, които крият тъмни копнежи. Задава се трета световна война. Появява се още по-силен играч, който ги манипулира според вкуса си. Извършва се грабеж, който превръща крехката симпатия между Мия и Самуел в ожесточена битка на живот и смърт между тях.
Той желае унищожението й, наранява до краен предел плътта и душата й, но ще я сломи ли? Или просто ще разбере колко силно е подвластен на огромния копнеж, изпълващ цялото му тяло за нея. Колко дълбоко е обсебен от силата на волята й.

Истината няма да ги освободи. Тя ще ги окове в още по-тежки вериги.

----------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

8,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
8,00 лв.
11,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
11,00 лв.
4,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
4,00 лв.