Шепот в леглото

ISBN:
978-954-471-166-5
Размери: 
21.5 × 14.5 × 2 cm
Брой страници: 
264 стр.
Година на издаване: 
2012
Рейтинг: 
0
Цена: 
8,00 лв.
Отстъпка: 
-0.00 лв
Цена: 
8,00 лв.

В книгата “Шепот в леглото”, която е вече пред вас, има доста неща в отношенията към това, за което и млади, и стари, винаги са по-млади и стари, високи или ниски, красиви и по-хубави, имат свое мнение.

В предисловието, преди още да започнете да четете книгата, искам да обърнете по-голямо внимание, да ангажирате вашето мислене за всичко написано. Написаното няма за цел да ви учи на любов, защото тя идва до всеки с времето, когато е нужно, необходимо. Написаното в книгата има за цел не да ви учи на любов, не да ви показва добри и лоши неща като за пример, а да ви посочи истинското преживяване, примера на оня, който се е влюбил в другия човек, любимката или любимеца. С всичко написано в книгата има за цел да посочи положителни и отрицателни страни. В книгата са засегнати не една страна във връзка с истински отношения на обичания и обичащия. Липсват ли тези две неща, любовта е само един временен набег в живота, докато загубиш сили и възможности. Не се определяйте като виновен за определена дейност, за отношения, на основата на които се гради любовта не само като кълнящо цвете, не само като обекта, който искат да превземат не един или двама, а най-силният, впрочем този, който най-силно обича втората си половинка, втория си любител.

Онова, което искам да ви кажа, е да изолирате от себе си понятието, че нищо не си казал, а просто, че си жертва на любовта. Обикнеш ли някого, забие ли сърцето в теб, знай, че и радост, и страдание заживяват заедно, но... ако истински се обичат и са се влюбили в самите тях. Вярна и точна е фразата “Наказан с любов” – такова е заглавието и на книгата “Наказан с любов”, от която вече няма нито един брой. Аз обичам любовта, когато тя ми е страдание, което пък от своя страна и другият страда за първия. В същото време искам да подскажа, доколкото ми стигат силите, и какъв пример даваш на по-малките в живота. Четете книгата като извор, обръщам се към майки и бащи, по-големи братя и сестри, та и малките да приемат хубавото в живота си, от раждането да дълголетието.

Авторът

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

5,00 лв.
Отстъпка:
-1.00 лв
Цена
4,00 лв.