Сърцето ражда сълзите

ISBN:
978-954-471-133-7
Размери: 
20 × 13 × 1 cm
Брой страници: 
160 стр.
Година на издаване: 
2011
Рейтинг: 
0
Цена: 
6,00 лв.
Отстъпка: 
-0.00 лв
Цена: 
6,00 лв.

Книгата “Сърцето ражда сълзите” е близо до обикновения роман и е написана по този начин във връзка с поставянето на “Паметника на майката” в родното ми село Горска поляна. Книгата е създадена на основата на народната песен “Заблеяло е агънце”, която е разпространена в цялата страна. Не е роман в пълния смисъл на този жанр, но въпреки това всеки, който го прочете, при всички случаи ще се върне мислено в своето родно село, независимо къде се намира в момента. Струва ми се, че много от читателите ще запеят песента “Заблеяло е агънце” и мислено ще се разходят из красотите на незабравимото родно село.

Нашенските имена, поставени в различните разкази, спомени и други събития, са от нашето село, но това не означава, че този човек е извършител на действието, че той е героят от събитието. Имената са поставени, за да се наложат нашенските имена. Истинските имена и тяхното пряко участие са записани най-точно и вярно в книгата “Селото на вододела”, т.е. името на нашето село.

Заглавието на книгата “Сърцето ражда сълзите” считам че наистина е правдиво и съдържателно, показващо за какво става дума в романа.

Във връзка със заглавието написах стихотворение под същото заглавие, но на тази страница поставям само един куплет.

…Сърцето ражда ни сълзите

в мъката и радостта

то в извор прави ни очите,

дарява ни и любовта!

 

Авторът

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

10,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
10,00 лв.
7,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
7,00 лв.
11,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
11,00 лв.