История на футбола в Средецко

ISBN:
954-9306-57-7
Размери: 
20 × 13 × 1.5 cm
Брой страници: 
160 стр.
Година на издаване: 
2005
Рейтинг: 
0
Цена: 
5,00 лв.
Отстъпка: 
-0.00 лв
Цена: 
5,00 лв.

Книгата “История на футбола в Средецко” по същество представлява сборник от личните записки, водени от дългогодишния деятел и радетел за развитието на местно ниво на най-популярната в световен мащаб игра – футбола.

Д-р Георги Янков (известен сред почитателите и съгражданите си като “Фара”) на достъпен и популярен език проследява развитието на футбола в България и в частност в община Средец (Грудово) от самото си зараждане и до наши дни. Описани са ръководителите, треньорите и звездите на Футболен клуб “Странджа” в хронологичен ред, както и местните и международни успехи на клуба.

Специално внимание е отделено и на футболната звезда Златко Янков, възпитаник на ФК “Странджа”, развитието му през годините и израстването му като футболист от национален и международен мащаб.

Искрено се надяваме, че книгата ще бъде ценен наръчник на всички почитатели на футбола.

Издателите

 

--------

Тази книга представлява сборник от статии, които проследяват зараждането, развитието и укрепването на футболния отбор “Странджа”. При създаването на книгата е използвана информация от авторитетни спортни издания и спомени от участниците във футболния отбор. Увлекателно написаните статии са допълнени от многобройни илюстрации и разнообразни статистически данни. Изданието е предназначено за всички почитатели на футболната игра в Средец и страната.

проф. Любен Денев

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също: