Ръководство за упражнения по Стокознание на основни промишлени стоки

ISBN:
978-954-471-957-9
Размери: 
21.5 × 14.5 × 1.5 cm
Брой страници: 
160 стр.
Година на издаване: 
2023
Рейтинг: 
0
Цена: 
19,00 лв.
Цена: 
19,00 лв.

Ръководството е написано по учебните програми на дисциплината “Стокознание” за специалностите: “Стопанско управление”, “Маркетинг”, “Индустриален мениджмънт”, “Туризъм”, “Организация и управление на туристическото обслужване”, “Организация и управление на хотела и ресторанта”, ОКС “Бакалавър” и ОКС “Магистър”.

Може да се използва и от стоковеди и специалисти, работещи в областта на търговията, маркетинга и мениджмънта, от технолози работещи в различни сфери на промишлеността и в индустриалния бизнес.

--------------

С издаването на настоящето ръководство за упражнения по стокознание на основни промишлени стоки се цели да се повиши ефективността на провежданите със студентите упражнения и семинари по дисциплината “Стокознание” и да се даде възможност за самостоятелна работа на последните във връзка с тяхната подготовка с оглед оформянето им като надлежни и опитни специалисти в отделните области на промишлеността и индустрията.
Авторът ще приеме с благодарност всяко конструктивно предложение по отношение на написаното ръководство.

Авторът

--------------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също: