Хора без дубъл

ISBN:
978-954-471-157-3
Размери: 
21.5 × 14.5 × 2 cm
Брой страници: 
192 стр.
Година на издаване: 
2012
Рейтинг: 
0
Цена: 
12,00 лв.
Отстъпка: 
-2.00 лв
Цена: 
10,00 лв.

Знам, че динамичният съвременник днес трудно намира време за книга, пък и интернет предлага интересна и разнообразна информация. Въпреки това съм убедена, че всеки айтозлия с огромен интерес ще прелисти тази книга и ще я изчете на един дъх. Защото “Хора без дубъл” е изключително увлекателно четиво за хората, които познаваме. И за тези неповторими личности на Айтос, които са си отишли от този свят, но са оставили незаличима следа в местните анали.

“Хора без дубъл” е първата книга на Геновева Зафирова, написана не в рими, а в проза. Бих ви препоръчала да я четете със сърцето си, защото само така ще почувствате колко е истинска. И колко много любов и привързаност към Айтос е имала авторката, за да събере ведно героите си от няколко айтоски поколения. Да ни ги покаже такива, каквито ги познаваме и в същото време да добави нови, и нови щрихи и да развие образите им с интересни и неизвестни до сега подробности.

“Хора без дубъл” издава възхищението на Геновева Зафирова към всеки един от героите й. Книгата е своеобразна айтоска енциклопедия, която носи внушението за неповторимостта на таланта.

В един голям отрязък от живота на Айтос и айтозлии, Зафирова е подбрала личностите, които най-точно характеризират времето, местните нрави, обществените взаимоотношения. Книгата оставя впечатлението за отвореност към още и още “хора без дубъл”, разнолики и истински, без прототипи и измислени художествени внушения.

И ако трябва да посоча най-важната причина да прочетете тази книга, то това са героите на Геновева Зафирова – хора от плът и кръв, живи и реални образи на нашето съвремие и миналото, което помним.

От редактора

---------------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също: