Аспекти на възпитанието в училищна среда

ISBN:
978-954-471-622-6
Размери: 
21.5 × 14.5 × 2 cm
Брой страници: 
248 стр.
Година на издаване: 
2020
Рейтинг: 
0
Цена: 
0,00 лв.
Цена: 
0,00 лв.

Настоящият труд е продиктуван от непрекъснатото взаимодействие на автора с различни образователни и възпитателни институции, както и провеждането на тренинги с деца и ученици от начална училищна възраст, където многократно се очерта необходимостта от проучване, анализиране, систематизиране и извеждане на основните характеристики на педагогическото общуване и педагогическото взаимодействие във възпитателния процес, както и ролята и функциите на тренинга за реализиране на възпитателните задачи на училището в рамките на класната стая. Общуването и взаимодействието са основни компоненти на тренинга, които спомагат неговото успешно реализиране.

Целта на изследването е да разкрие основната мисия на възпитанието като процес, който протича в училищна среда, ролята и значението на общуването и взаимодействието в групата и класа за възпитанието на детето.

Монографичният труд е предназначен за студенти, учители, възпитатели и други педагогически специалисти от сферата на образованието и социалната работа, както и за всички, които имат интерес в тази област.

--------------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

12,00 лв.
Отстъпка:
-2.00 лв
Цена
10,00 лв.
23,00 лв.
Отстъпка:
-8.00 лв
Цена
15,00 лв.