60 години чуждоезиково обучение в Университет “Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас

ISBN:
978-954-471-971-5
Размери: 
21.5 × 14.5 × 2.5 cm
Брой страници: 
290 стр.
Година на издаване: 
2023
Рейтинг: 
0
Цена: 
0,00 лв.
Цена: 
0,00 лв.

60 години чуждоезиково обучение в Университет “Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас
Традиции, преподаватели, постижения

Изданието е посветено на 60-годишния юбилей на Университет “Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас

---------------

Тази книга е за традициите, преподавателите и пости­женията, за студентите и проектите, за осъществените и неосъществените планове, за вложената обич и целенасочената работа на много съмишленици, обединени от своя професионализъм и причастност към благородната мисия на университетското образование и чуждоезиковото обучение, за вярата в студентите, които обучавахме и продължаваме да обучаваме отговорно и с вдъхновение, за уважението и признателността към нашите учители и за благодарността към нашия университет, който обедини всички нас през различни години, но на общ път – пътят на знанието.

В нея се съдържат факти за миналото и за историята на чуждоезиковото обучение в университета, изградили доб­ри­те основи, които днес ни дават увереност в нашата работа и в бъдещето и просперитета на нашия университет – Университет “Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас.

От съставителя

---------------

Книгата се издава с грант от университетския проект “Традиции и съвременни тенденции в чуждоезиковото обучение в Университет “Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас, НИХ-487/2023.
Ръководител на проекта: проф. д-р Неля Иванова.
Екип: гл. ас. д-р Мариана Гоцева, ас. Иван Соколов, ас. Аглика Богословова, ас. Антонина Божанова, ас. Елена Шишкова, ас. Виктор Бонев, ас. Ренета Григорова, ас. Райна Димова, ас. Златина Николова, ас. Десислава Стойнова.

---------------

Съставител: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

15,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
15,00 лв.
8,50 лв.
Отстъпка:
-2.50 лв
Цена
6,00 лв.