Вълчият нрав в агнешката кожа

ISBN:
978-619-273-034-5
Размери: 
20 × 13 × 0.5 cm
Брой страници: 
42 стр.
Година на издаване: 
2024
Рейтинг: 
0
Цена: 
0,00 лв.
Цена: 
0,00 лв.

Когато Бог научи човека да разпознава доброто и злото, тогава няма извинение за греха. Амин...

Когато човек осъжда човека, то човекът му казва: “Защо ме съдиш, нямаш право на това?”, но когато Бог те осъди, едва ли можеш да Му кажеш: “Защо ме съдиш?”.

Той не само ще те осъди, ами има власт да те прати където пожелае. Ние не мислим за това сега да живеем. Да живеем, ама как?

Дали като овце, приготвени за клане или като вълци, но в овчи кожи? Не е лесно да познаваш човека, дори и брат да ти е или сестра. Защото в Библията най-често вълците са тези, които са ти най-близки. Дяволът знае най-добре, че от собствената ти кръв най-много ще те боли. Но боли и от тези, на които се доверяваш и приемаш в живота си.

Животът без Бог е пълна каша от лъжи и лицемерие, но отвори ли Господ кожата ти и надзърне ли какво има под външния ти вид, всекиго можеш да излъжеш, та чак дотам и дяволът да ти повярва, но не и Бог. Единствената чиста сила, Създателят на всичко живо с нищо не може да бъде излъган, нито измамен.

Да ти се спаси душата, ако цял живот си бил фалшив за света, никак няма да влезеш в царството Му. Защото царството Му е вече тук и сред нас, ние си го градим и ние си го създаваме първо в нас и после около себе си. Говорим за малките неща, от които ще дойдат и големите. За да градиш подобно нещо, се искат честност, почтеност, истинска обич и вярност към истината на Бог. Фалшът и лицемерието, което дяволът те кара да развиваш добре и добре да владееш, за да оцеляваш в света, е заместил истината с лъжа.

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също: