Пръски от мрежата

ISBN:
978-954-471-938-8
Размери: 
21.5 × 14.5 × 1.5 cm
Брой страници: 
160 стр.
Година на издаване: 
2023
Рейтинг: 
0
Цена: 
15,00 лв.
Цена: 
15,00 лв.

Всяка книга има някаква идея, която минава като червена нишка през повествованието, дали ще бъде от жанра на политическата публицистика или разказвателната журналистика.

“Пръски от мрежата” на Георги Минчев е след “Пулсът на времето” и “Бързеят на времето”, които обхващат дълъг период с публикации, които предлагат друга гледна точка на процесите в обществено-политическия живот и коментари от кратка, но съдържателна информация за палитра от събития, което може да обогати и допълни познанията, спомогне за по-бързо осмисляне на съществени неща, понякога неясни и недостатъчно откровени в увеличаващия се информационен поток.

В “мрежата” човек се освобождава от предварителни задръжки, споделя по-искрено своите мисли, стремежи и желания понякога недостижими и разбрани в обикновеното делнично общуване.

Читателят ще прецени доколко анализите и опитът да се дадат правдиви отговори на проблемите са постигнали целта си да намери опора в собствените си сили и вяра в бъдещето.

-----------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също: