Пулсът на времето

ISBN:
978-954-471-602-8
Размери: 
21.5 × 14.5 × 2.5 cm
Брой страници: 
280 стр.
Година на издаване: 
2020
Рейтинг: 
0
Цена: 
15,00 лв.
Цена: 
15,00 лв.

Посочените проблеми и статии вълнуват не малко социалисти и симпатизанти, антифашисти, хора, участвали в социалистическото строителство.

Те са актуални и пораждат много дискусии в обществото. Тяхното все още недостатъчно осветляване и популяризиране се използва от недобросъвестни автори за злостни антикомунистически кампании, които интерпретират историческите факти тенденциозно и заразяват публичното пространство с мистични обяснения за историческите процеси.

Всичко това ми даде повод да споделя свои мисли по посочените проблеми, което, надявам се, ще даде известно обяснение, но мисля, че ще даде и тласък за по-нататъшна дискусия за една левица, способна да обедини широк кръг от обществени слоеве не само за подобряване, но и за преодоляване на капитализма и решаване на наболелите социални и национални задачи.

Както е цяло изкуство да преведеш един кораб в бурно море за постигане на набелязаните цели, така и теоретичното осветляване на действителния живот е архиважно за успешни политики. В този смисъл за кой ли път се потвърждава, че най-добрата практика е добрата теория.

Авторът

-----------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

8,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
8,00 лв.
0,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
0,00 лв.
20,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
20,00 лв.