Методи за подобряване на качеството в организациите от химическата и биотехнологична промишленост

ISBN:
978-954-471-905-0
Размери: 
21.5 × 14.5 × 2 cm
Брой страници: 
224 стр.
Година на издаване: 
2022
Рейтинг: 
0
Цена: 
0,00 лв.
Цена: 
0,00 лв.

Методите за подобряване на качеството в промишлените предприятия от химическата и биотехнологичната промишленост включват процедури и алгоритми за различните процеси в организациите.

В монографията са разгледани въпроси за подобряването на качеството и вземането на решения на ниво организация и на ниво лаборатория за изпитване в организациите.

Основната теза е свързана с разработването и прилагането на процедури за входящ контрол на суровини и материали в предприятията от химическата и биотехнологичната промишленост, процедури и алгоритми за вътрешния и външния контрол на качеството в изпитвателните и медицинските лаборатории.

Монографичният труд е рецензиран от доц. д-р Стоян Транев и доц. д-р Величка Транева, на които авторите изказват своята благодарност за изготвените рецензии.

Монографията е предназначена за специалисти, работещи в областта на химическата и биотехнологичната промишленост, както и за такива, интересуващи се от методи за подобряване на качеството на процесите в организациите, както и в лабораториите за изпитване на различни продукти и в медицинските лаборатории.

Издаването на монографичния труд е благодарение на НИХ 459 “Изследване на възможностите на утайка от кафе за получаване на биопродукти”, Университет “Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас.

------------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите