Органично зеленчукопроизводство с препаратите “Флорин 99”

ISBN:
978-954-471-732-2
Размери: 
20 × 13 × 1 cm
Брой страници: 
92 стр.
Година на издаване: 
2021
Рейтинг: 
0
Цена: 
15,00 лв.
Отстъпка: 
-0.00 лв
Цена: 
15,00 лв.

Ръководството е особено полезно за начинаещи любители за отглеждане на биологично чисти зеленчуци, изпълняващи ролята на естествени витамини и лекарства.

Представлява интерес и за любознателните малки градинари, които сами ще могат да произвеждат зеленчуци в своята лична градина.

От автора

--------------

Ръководството се основава на авторски разработки на базата на торовете с повишена ефективност – термин, приет в САЩ (Hall, 2005 г.). Авторът е синтезирал и впоследствие патентовал в Република България подобни торове под търговското наименование “Флорин 99”.

Предлаганото “Приложно ръководство за органично зеленчукопроизводство с висока ефективност” е необходимо и навременно за любители, фермери, агрономи в областта на зеленчукопроизводството. Авторът правилно е акцентувал на отглеждане, посев на семена, разсади, вегетация и плододаване с използване на разработените от него и патентовани препарати “Флорин 99” за всеки стадий от отглеждането на зеленчуците.

С това д-р инж. Добринка Станева доказва предимствата на своите препарати, които принадлежат към новата група торове с повишена ефективност със забавено и контролирано действие.

проф. дхн Георги Костов

--------------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също: