Петя Дубарова - библиография

ISBN:
978-954-471-143-6
Размери: 
17 × 12.5 × 0.3 cm
Брой страници: 
32 стр.
Година на издаване: 
2011
Рейтинг: 
0
Цена: 
0,00 лв.
Цена: 
0,00 лв.

Подготовката и издаването на библиографията за Петя Дубарова е част от дейностите по проекта „Творчеството на Петя Дубарова в българския и европейския литературен и културен контекст”, финансиран от НИС на Университет „Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас.

Произведенията на Петя Дубарова са систематизирани в два раздела: Самостоятелни издания и Сборници и периодични издания с два подраздела Сборници и Периодични издания. Заглавията са подредени в хронологичен ред според годината на публикуване. Изследванията за творчеството и живота на Петя Дубарова са систематизирани в три раздела: Монографии, Сборници и Статии, като за удобство на ползвателите заглавията са подредени по азбучен ред според фамилните имена на авторите. По азбучен ред според фамилните имена на авторите са описани и произведенията в раздела Творби, посветени на Петя Дубарова.

При изготвянето на библиографията са използвани фондовете, материалите и електронните каталози на Дома музей „Петя Дубарова”, НБКМ „Св. св. Кирил и Методий”, ALEPH – Университетска библиотека „Св. Климент Охридски” и Регионална библиотека „П. К. Яворов” – Бургас.

Съставителите

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

22,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
22,00 лв.
5,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
5,00 лв.