Вълшебство от приказки

ISBN:
978-954-471-455-0
Размери: 
23 × 16 × 2.5 cm
Брой страници: 
240 стр.
Година на издаване: 
2018
Рейтинг: 
0
Цена: 
15,00 лв.
Цена: 
15,00 лв.

Книгата “Вълшебство от приказки“ предлага увлекателно пътешествие за съвсем малки, големи и по-големи читатели, като им обещава незабравими срещи с неповторими герои – водната девойка, белязания воин Калан, въглищаря, сдобил се неочаквано с три вълшебни предмета, синята принцеса, глупавия цар, магаренцето Тони, внушаващата страх ламя, но с добро сърце, и други властни и строги, добродушни и доверчиви персонажи.

Четящият тези страници не може да остане безучастен към чудните житейски открития, колебливите трепети и тревогите на изплашената Лея, целеустремения Мартин, тромпетиста Бени, учениците Мила и Стоян, търсещи подходящ маскараден костюм, и любознателния малък космонавт.

Историите за синовете на дърводелеца, сестрите Руми и Зита, трудолюбивия Лъган и прелестната му невеста Неда представят трудния път към справедливостта, за да изпъкне основният житейски принцип, че “не богатството прави човека добър, а трудът, честността и сплотеното семейство“.

Страниците са изтъкани от невидимите нишки на утопичните светове на Синята луна, Дефония и Федония, населени с необикновени създания. Дали мъдрите и добри крехки федони ще успеят да се противопоставят на страховитите и мрачни дефони, или опияняващата красота на Федония ще бъде безвъзвратно изгубена – отговора на тези въпроси оставяме на читателя да открие сам.

Талантливият автор не е забравил и най-малките любознайковци. За тях в изданието са включени приказки в рими, без буквата “А“ и без буквите “А, Е, И, Й“, както и кратки истории от 55 думи с неочакван край, които ще накарат всеки да се усмихне.

Сладкодумният изказ на разказвача ще отведе читателя през непознати страни до познати места, въплътили своите символи в неразказани досега легенди и предания. Нека пътешестваме заедно!

От редактора

-------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

3,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
3,00 лв.