Отмъщението

ISBN:
978-954-471-431-4
Размери: 
20 × 13 × 1.5 cm
Брой страници: 
150 стр.
Година на издаване: 
2017
Рейтинг: 
0
Цена: 
12,00 лв.
Цена: 
12,00 лв.

Сияна е следовател, най-добрата в града и в областта. Разследва трудно разкриваеми престъпления, разрешава най-тежките и заплетени случаи. Животът й неочаквано се преобръща, когато тя и мъжът й стават свидетели на катастрофа, в която загива едно семейство. Благодарение на следователката шофьорът, предизвикал произшествието, е заловен и осъден на десет години затвор. Убиецът се заканва да й отмъсти. След инцидента съпругът на Сияна умира. Тя полага усилия да продължи живота си, посвещавайки се изцяло на работата. Кошмарен сън обаче я измъчва всяка вечер: катастрофата, виковете за помощ на пострадалите и заплахата за отмъщение.

Сюжетът на романа проследява развръзката на една заплетена криминална история. Следователката Сияна се озовава в най-различни напрегнати ситуации и попада в лабиринт от догадки, на които усилено търси отговорите. Ежедневието и работата й се преплитат и тя се оказва в епицентъра на злодеянията на опасна престъпна групировка. Главната героиня преминава през спиращи дъха премеждия, животът й е застрашен. Ще излезе ли от неразрешимата ситуация, или ще се погуби в усилията да намери правилния изход? Това е загадка, която само Сияна може да разреши.

-------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

14,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
14,00 лв.
24,90 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
24,90 лв.