Из дълбините на моята душа

ISBN:
978-954-471-616-5
Размери: 
21.5 × 14.5 × 1.5 cm
Брой страници: 
152 стр.
Година на издаване: 
2020
Рейтинг: 
0
Цена: 
0,00 лв.
Цена: 
0,00 лв.

Уважаеми читателю,

Това е първата ми стихосбирка и е триумф на моята душа. Защо я издавам? С годините това е било моята тайна, моето вглъбяване в себе си, моя изказ на душевните ми терзания или изблик на радост.

Защо днес правя тази публичност? Преди всичко, защото годините набъбнаха и аз си давам сметка, че никой друг, освен мен, не би могъл да събере и подреди всичко онова, което съм написала, макар че в тази книга не бих могла да побера всичките си писания. Втората причина е моето семейство, което чрез тази книга ще види една друга Янка, не майката или бабата, а вътрешния мир на Янка Иванова.

Сред туристите и Клуба на учителите-пенсионери, аз съм известна с това, че пиша поздравителни адреси, играя разни роли, пиша скечове. И винаги в хумористичен стил, за забавление, но непременно в стихотворна форма.

Аз не бих могла да се нарека поетеса, защото това е привилегия на малка част от човечеството. Не обичам и да помествам мои стихове във вестници и списания, или да се явявам на някакви конкурси по зададени теми, защото се чувствам омерзена, когато моята творба не е разбрана. Пък и не е задължително. Аз съм си аз и не бих могла да стана повече от това, което съм.

Авторът

-----------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

15,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
15,00 лв.
3,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
3,00 лв.
10,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
10,00 лв.