ЧоВечност

ISBN:
978-954-471-621-9
Размери: 
21.5 × 14.5 × 1 cm
Брой страници: 
116 стр.
Година на издаване: 
2020
Рейтинг: 
0
Цена: 
8,00 лв.
Цена: 
8,00 лв.

Привет, приятелю! Аз съм Калински – човек, който се стреми да върне в хората вярата в доброто и уж малките, но истински значими неща!

Затова и в тази книга ще откриеш точно това – разкази, стихотворения и текстове на песни, имащи една основна мисия – да ни припомнят, че това, от което реално се нуждаем, не е последен модел смартфон или кола, достигаща свръхзвукова скорост, а някои съвсем простички работи – близки хора, здраве или разходка сред природата!

И малко повече ЧоВечност!

А сега – накратко за мен: рядък вид птица в днешни дни – от тези, за които добротата е главен идеал, а оптимизмът и вярата в по-добро утре – неизменен спътник в живота! През годините съм се занимавал с различни дейности (от продавач на кафе до журналист и футболен анализатор). Истинската ми страст обаче винаги са били изкуството и творческите процеси – най-вече музиката и писането. С първото, макар и любителски, се занимавам от 2005 година, като имам 2 издадени албума: дебютът на Рап и Чук (дуото, от което съм част) – “Началото на пътя” от 2016 и “Rhythm And Роеtrу/RAPкази” – настоящия ми самостоятелен проект, в който песните са по част от произведенията в тази книга. Освен това съм автор и водещ на “Rap Dozer” – предаване за стойностна рап музика, излъчвано над 2 години по радио Бургас – клон на Българско национално радио.

С писането започнах през 2006 година – първоначално само с поезия. Малко по-късно открих и магията на късия разказ, но без значение в каква форма творя, основната ми цел винаги е била една и съща – да разпръсна сред хората вярата в доброто и в смисъла на уж малките, но толкова значими неща – семейство, здраве, разбирателство с хората... Но въпреки че пиша от толкова време и имам множество публикации в пресата, както и отличия от национални конкурси, аз продължавам да се определям като любител, защото за мен и поезията, и разказите си остават просто начин да изразя себе си и своите виждания за живота, без да се съобразявам с тенденции, пазарно търсене и прочее!

Авторът

-----------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

12,00 лв.
Отстъпка:
-2.00 лв
Цена
10,00 лв.
10,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
10,00 лв.
15,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
15,00 лв.