Живот в два свята

ISBN:
954-9306-66-6
Размери: 
20 × 13 × 0.5 cm
Брой страници: 
32 стр.
Година на издаване: 
2005
Рейтинг: 
0
Цена: 
3,00 лв.
Цена: 
3,00 лв.

Здравейте, ценители на поезията! С дебютната си книга “Живот в 2 свята” желая да ви запозная с една съвсем малка част от моята душевност – на границата между реалността и измислицата, на нож с много норми, на ръба на илюзията и пред прага на различието… Така са написани повечето от стиховете тук. Някои от тях са с по 3-4 години по-възрастни от останалите. Мисля, че съм успял да подбера подходящия момент, в който те да видят бял свят. Надявам се музата да не ме изоставя и занапред, за да ви представя нова част от моя свят – много по-различна. Иначе в сегашно време това са стихове породени от много силен контраст в чувствата ми. От една неяснота в ясното. И една яснота в неясното. Който ме разбира – разбира. Който не – има време. Ще ме разбере.

Животът в 2 свята е хубаво нещо. Не е лесен, но и труден си го харесвам. Не е песен, но е безкрайно интересен. Единият свят е този, който и вие виждате, в който живеем всички ние – свят на динамиката, на промените, на реалността. Свят, в който с труд, разум и малко повече желание, с вяра и сила, с упорство и плам и още куп неща човек, успява да се справи някак си. Другият свят знам, че ви интересува повече… Но той е прекалено личен, за да бъде истина за вас. Прекалено! Там е много красиво. От там черпя енергия и вдъхновение, за да пиша точно това, което ми харесва. В следващата поетична книга ще ви запозная с част от другия свят. Много завладяващ е, повярвайте ми!

“Живот в 2 свята” е факт. Това е най-важното в случая. Благодаря на майка ми за моралната подкрепа и безбройните съвети, на издателите, че повярваха в мен, на баща ми за финансовата помощ, на Бог.

Едно голямо Благодаря на моите добри преподаватели по литература – Камелия Симеонова и Елена Христова. Радвам се, че познавам жени като тях!

Благодаря и на моя духовен водач Георги Яръмов, че допринесе да съм днес това, което съм. Обичав ви, всеки по различен начин.

Пожелавам на всички, които държат моите творби в ръцете си, приятно четене!

С ударна доза увереност.

Боби

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

3,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
3,00 лв.
12,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
12,00 лв.