Премиера на книгата на ген. Тодор Бояджиев "Разговори за разузнаването"

"Един откраднат филм" бе мотото на премиерата
Дата: 
понеделник, 24 February, 2014
Категория: 

По инициатива на Конфедерация на организациите от сигурността и отбраната, на 23 февруари в ЦВК списание „Сигурност” представи новата книга на ген Тодор Бояджиев „Разговори за разузнаването”. „Един откраднат филм”бе наречен този труд в рубриката на списанието. Председателят на КООСО Лазар Мурджев откри премиерата в препълнената концертна зала в присъствието на вицепрезидента на Р.България – г-жа Маргарита Попова, зам.министъра на МВР – Васил Маринов, проф. Андрей Пантев, ген. Стоимен Стоименов, ген Кирил Цветков, проф. Димитър Йончев, проф. Стоян Денчев, посланици, бивши и настоящи началници на Служби, офицери, колеги и приятели на автора и списанието .
Ген. Тодор Бояджиев категорично показва, че разузнаване и политика са различни неща. А Леонид Шабаршин го допълва, че „Воинът може да загуби само живота си, а политикът – всичко...” – цитира Лазар Мурджев текста от книгата и откри дискусията с участието на автора, ген. Стоименов, проф.Пантев, Цвета Маркова, проф. Димитър Йончев, д-р Тихомир Стойчев.
Следваха интервюта и наздравици, много автографи и Висоцки с „...он вчера не вернулься из боя”...

Засегнати автори: 

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите