История на град Средец

ISBN:
954-9306-60-7
Размери: 
20 × 13 × 1 cm
Брой страници: 
144 стр.
Година на издаване: 
2005
Рейтинг: 
0
Цена: 
6,00 лв.
Цена: 
6,00 лв.

Родният край има магическа сила! Свикваме с нея, преставаме да я забелязваме, когато сме близо, но истински ни боли и страдаме, когато сме далече. Тази сила събирахме, от нея черпихме, за да блика чрез редовете и да достигне до Вас! Приемете я, пазете я, тя идва от далечното минало и носи неговата мъдрост.

Тази книга няма претенции за изчерпателност. Надяваме се, че с нея поставяме едно начало и в следващите години този научно-популярен исторически очерк ще бъде допълнен и ще прерасне в едно по-обширно историческо издание.

Водени бяхме от идеята, че всичко събирано десетилетия, трябва да бъде описано, систематизирано и по този начин съхранено – да види живот, да се срещне с читателите.

Написването на “История на град Средец” стана възможно благодарение на голямото желание, огромния труд и силната вяра на Петко Русев, че хората от родния ни град имат нужда от нея, за да знаят повече за своите корени, минало, неуспехи, трудности и постижения.

Благодаря на всички, които направиха възможно издаването на тази история!

Росица Пейчева, редактор на книгата

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

13,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
13,00 лв.
0,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
0,00 лв.