С море в сърцето, 2017 г.

ISBN:
2534-840X-3
Размери: 
21.5 × 14.5 × 1 cm
Брой страници: 
68 стр.
Година на издаване: 
2017
Рейтинг: 
0
Цена: 
0,00 лв.
Цена: 
0,00 лв.

Сборник с номинираните творби от третото издание на Национален литературен конкурс “С море в сърцето”, Царево, юли 2017 г.

---------------

Националният литературен конкурс „С море в сърцето“ се организира от Община Царево с подкрепата на кмета инж. Георги Лапчев.

В третото поред издание взеха участие общо двеста и девет творци. Петдесет от авторите са написали своите произведения в категория проза, сто четиридесет и осем в категория поезия, а единадесет са участвали и в двете категории. Всеки автор на различна възраст, от различен пол, от различен край, но докоснат и вдъхновен от едно величествено цяло, наречено море.

Богатство, подарено на община Царево, вдъхновило всеки, който се докосне до него. След прочита на всеки стих, на всеки разказ ще го опознаете различно, за един, докоснал се до него то оставя сладък спомен за следващ може и печал. Вечно е и силно, видиш ли го ще се върнеш пак.

В традиция се превърна авторите, взели участие в Националния литературен конкурс, всяка година да се включват с нови произведения, но еднаквото във всички е яркият отпечатък, който е оставило безкрайното море у тях. То вдъхновява хората, които имат сърце, за да му се отдадат. Съзреш ли го, приемеш ли го, пуснеш ли го да влезе, остава дълбоко в сърцето ти, там където винаги ще напомня за себе си.

---------------

Имената на наградените автори (в разделите "Поезия" и "Проза"), както и информация по церемонията на награждаването можете да видите тук: ----->>>>>

---------------

Съставител: 

Коментари

Ще го има ли и на хартиен носител или само електронно?
Рейтинг: 
0
А кои са наградените автори?
Рейтинг: 
0
Извинете, но линкът към електронното издание на сборника не се отваря! Бихте ли публикували кои оватори са включени в него? Важно е за всички участници в конкярас, да го знаят. Благодаря Ви! Р. Иванова
Рейтинг: 
0
До Росица Иванова: Линкът към електронния формат на сборника е валиден. Възможно е да е имало някакъв временен проблем в сървъра. Пробвайте отново!
Рейтинг: 
0
Здравейте ! Много хубави стихове за морето. Хубаво би било книжките да са поне с 200 страници и още много такива прекрасни стихове на морска тематика, удоволствие за душата ще е да са повече. Съветвам издателите да помислят за по- голям сборник, ако им е възможно ! Може ли да се случи ? Поздрави, Дени
Рейтинг: 
0
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

10,00 лв.
Отстъпка:
-2.00 лв
Цена
8,00 лв.
10,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
10,00 лв.
5,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
5,00 лв.