Контакт контемпо. Книга втора

ISBN:
978-954-471-677-6
Размери: 
20 × 13 × 4 cm
Брой страници: 
560 стр.
Година на издаване: 
2020
Рейтинг: 
0
Цена: 
20,00 лв.
Цена: 
20,00 лв.

“Контакт контемпо. Книга втора”, сборник разкази

----------------

Летящата рибка

Една малка рибка успя да достигне повърхността на морето и заплува отгоре с любопитство. Над нея грееше слънцето, галеха я лъчи. Наоколо летяха птици, но тя имаше късмет... и заплува насам-натам. После се шмугна надолу, провря се в една канара и заспа... На другия ден тя пак се стрелна нагоре и заподскача над вълните. И в нея се породи желание да лети!! Тя скачаше, скачаше, но все падаше във водата сред пръски и мехурчета въздух, които гъделичкаха сребристото и тяло.

Един ден тя почувства, че нещо мърда от двете страни на телцето и – това бяха пораснали малки крилца... С тях тя си помагаше да скача все по-надалече. След като пораснаха и заякнаха, рибката полетя. Ах! Какво щастие!! Тя летеше над вълните, за малко се гмуркаше да си вземе въздух и пак политваше.

Така тя стигна до малък остров и се добра изморена на пясъка. Почувства твърдостта и топлината му. След малко обаче почувства недостиг на кислород. Тя отвори уста, хрилете и можеха да дишат само във водата. Опита се да долети до морето, но не го достигна. Тупна последно с опашката и загледа с изцъклени очи. Една птица кацна до нея...

Ако някога получиш криле, знаеш ли за какво да ги използваш?

----------------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

7,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
7,00 лв.
13,50 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
13,50 лв.
12,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
12,00 лв.