Млад творец представи на арт парти втора книга

Дата: 
понеделник, 25 November, 2013
Категория: 
"Прераждане" - книга втора от поредицата "Недосегаем"

Талантливият млад автор Кристиян Малинов представи новата си книга „Прераждане” на специално организирано арт парти в „Голяма зала” на Младежкия дом във Враца.

За целта врачанският писател беше избрал доста нестандартен подход - свободен разговор между присъстващите и безброй въпроси. Петима от публиката спечелиха книга с автограф и послание.

Първата книга на Крис „Недосегаем“ е на пазара и може да се намери във всяка книжарница на областта, а много скоро на рафтовете до нея ще се появи и „Прераждане“.

След приключване на авторското представяне балет Sky поднесе своя танцов подарък на автора. Той пък показа забележителни танцови умения, включвайки се в изпълненията на балета.

Кристиян е възпитаник на СОУ „Отец Паисий“ във Враца. В новата книга историята продължава директно от финала на „Недосегаем“. Кралицата Мария-Елена вече е на свобода и изглежда крие някои истини от Александър, който така сляпо й се доверява. Старите кошмари на Крис се завръщат и той разбира, че добър приятел от човешкия му живот е в смъртна опасност. Събирайки се с приятелите си в Кортланд, те потеглят на спасителна акция.

Дали ще се измъкнат живи от това пътешествие, или на главите на всички ще се изсипе гневът на Божиите воини? Как ли Крис ще приеме изненадата, която съдбата му е приготвила? Няма да издаваме, всеки може да разбере, като прочете книгата, разбира се.

Засегнати автори: 

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите