Пъстра палитра

ISBN:
978-954-471-409-3
Размери: 
21.5 × 14.5 × 1.2 cm
Брой страници: 
100 стр.
Година на издаване: 
2017
Рейтинг: 
0
Цена: 
12,00 лв.
Отстъпка: 
-2.00 лв
Цена: 
10,00 лв.

Драги читателю,

Ти навярно си се насладил на удоволствието от четенето на първите две книги на брат ми Ангел Драгов – “Сбъднати мечти“ и “Горя от любов”. Навярно си разбрал, темите които го вълнуват -темите на “малкия човек” – любов, изневяра, раздяла, болести, измами, доброта, омраза и т.н.– т.е. всичко, което се среща в живота. Те са един наръчник по оцеляване, наръчник по оптимизъм и вяра. Написани леко, елементарно, но честно, вълнуващо те достигат до сърцата на голям кръг от хора. Може би те не носят белезите на голямата поезия, (която става все по-неразбираема за широкия кръг читатели), но ни разтоварват от ежедневието, внушават ни оптимизъм, кураж, сили да се борим с предизвикателствата на живота.

И ето ти държиш в ръцете си най-новото му произведение – “Пъстра палитра”. Тя продължава линията на първите две, но вече много по-майсторски написана. Темите са отново всичко онова, което ни се случва всеки ден, което ни вълнува, но разкрити по един по-различен начин, който няма да срещнете никъде другаде. Авторът търси отговор на въпросите кое е това, което ни измъчва, как да го решим, как да спасим отечеството си от разрухата, как да осигурим на народа си достоен живот, кое е нещото, което ни прави щастливи, кои са ценностите в живота ни и всичко това написано с много любов, от душа и сърце. Обикновените думи се леят, като мелодия, обсебват те, изкарват лошотията от теб, забравяш за проблемите си, за средата около теб, надъхват те с енергия да вършиш добри дела и в крайна сметка те правят по-пречистен, по-добър.

До такова прозрение е стигнал и Ангел Драгов. Да се докоснеш до непознатия, да му помогнеш, да извадиш от него най-доброто, което притежава, да го стумулираш да покаже уникалността си и в крайна сметка да подариш на света грам любов и доброта – ето това е мисия, заради която си струва да разкъсваш сърцето си и да го подаряваш на другите.

Може да е късно, но вече го разбрах,
моето призвание едва сега прозрях.
На мен е отредена мисия една,
да пръскам щедро доброта и топлина.
Най-щастлив съм и богат,
че мога да обичам целия свят.
Да променям животи и съдби,
да нося радост и щастливи дни.

И така, пред вас е една “пъстра палитра” от мотиви и теми, взети направо от живота.

Приятно четене! Радостни и щастливи дни!

Тонка Чанкова

---------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

12,00 лв.
Отстъпка:
-0.00 лв
Цена
12,00 лв.
0,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
0,00 лв.
4,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
4,00 лв.