Бармани и християни

ISBN:
978-954-471-852-7
Размери: 
20 × 13 × 1.5 cm
Брой страници: 
168 стр.
Година на издаване: 
2022
Рейтинг: 
0
Цена: 
13,50 лв.
Цена: 
13,50 лв.

Естественото състояние на нещата е да са едновременно верни и неверни.
сп. “Ридърс дайджест”

За личния живот на Джо Маккена се знае малко. Пише под псевдоним, прекарва много време в южните щати и обича да пътува. Очевидно е посещавал и България, защото единият от разказите му, “Тежко е да си на 17”, е тясно свързан с Йордановден. Приключенският дух, неочакваните обрати и хуморът са негова запазена марка, но онова, за което ни кара да се замислим е друго: Каква е разликата между мъжките и женските стратегии? Не само в любовта, но и в живота изобщо...
И има ли такава разлика?

--------------

“Бармани и християни” съдържа единадесет разказа, в които авторът продължава “традицията” от предишния сборник “Мартини с предразсъдъци” – разкази в хумористичния стил на П. Г. Удхаус, и с неочакван край – в прийомите на О. Хенри.

Зад интригуващите заглавия “Нашите сълзи и нашите страхове”, “Бармани и християни”, “Армани”, “50% какао”, “Старец №19”, “Сенегал”, “Не отивай в Ню Орлиънс”... се крият загадъчните протуберанси на живота, с основната идея, че не всичко е така както изглежда. Вярно е невярно са понятия, които се припокриват и ... думите на мъдреца – “съмнявай се във всичко” са основното мото във всяка от историите, до осмислянето на което, за съжаление, главният герой достига по трудния начин.

Книга, която ще ви забавлява, но и същевременно ще ви провокира да се замислите.

От издателите

--------------

Редактор: 
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

5,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
5,00 лв.
0,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
0,00 лв.
10,00 лв.
Отстъпка:
-2.00 лв
Цена
8,00 лв.