Да подадем ръка – да дарим надежда! Благотворителен концерт в подкрепа на Петя Михалева

19 юни 2015 г., Културен дом “Лукойл”, гр. Бургас, 19.00 ч. Провеждането на този “Благотворителен концерт” е за набиране на средства за лечението на Петя Михалева. Петя се бори с коварно заболяване от 2012 г. и се нуждае от лечение в чужбина и подкрепа, за да се възстанови.
Дата: 
понеделник, 15 June, 2015
Категория: 

Да подадем ръка – да дарим надежда!
Благотворителен концерт в подкрепа на Петя Михалева

19 юни 2015 г., Културен дом “Лукойл”, гр. Бургас, 19.00 ч.

Провеждането на този “Благотворителен концерт” е за набиране на средства за лечението на Петя Михалева. Тя е родена, живяла и училa в град Бургас, кв. Банево.

В концерта ще вземат участие: Галя Ичеренска, Захари Чернев, Иван Ченов, Поля Иванова, Стефан Диомов, Тони Димитрова, Ансамбъл “Чинари” с ръководител Асен Павлов, Вокална студия “Точно време” с ръководител Жени Лалчева, ТФ “Дюн” с ръководител Петя Стойкова, ТФ “Петлите” с ръководител Георги Димитров, Театрална школа към ОДК – гр. Бургас с ръководител Атанасия Петрова и други. Концертът ще се проведе на 19 юни 2015 г. от 19:00 ч. в Културен дом “НХК”.

Във фоайето пред залата ще има поставена и кутия за дарения, така че хора, които са съпричастни и биха искали да подкрепят инициативата, могат да изразят своята подкрепа. Освен това, на плакатите за събитието и във Facebook инициатива е поместена дарителската банкова сметка, за желаещите да се отзоват, но не могат да присъстват на концерта.

Не би следвало да се подценява факта, че такива събития имат една цел, постигана по два начина – набирането на средства и пълната зала, която е от МОРАЛНО значение за двете страни. А това е също много важно в такива моменти от живота на човек!

Петя се бори със това заболяване от 2012 г. и се нуждае от лечение в чужбина и подкрепа, за да се възстанови. Семейството на Петя изказва предварителната си благодарност към всеки от нас и надеждата, че човечността, добротата и съпричастността са живи! живи, у нас и хората около нас!

За улеснение на гражданите, покани за благотворителния концерт могат да бъдат закупени в деня на концерта във фоайето на залата.

Подкрепа за Петя може да бъде оказана и без присъствие на концерта на:
Банка ДСК
BIC: STSA BGSF
BGN: BG93 STSA 9300 0016 9545 01
Титуляр на сметката: Петя Пенева Михалева

Коментари

Бог да е с тази прекрасна млада жена! Да даде сили и надежда на нея и семейството й! Ние ще сме на концерта и ще се молим за нейното оздравяване.

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите