Любимият плод издава характера на жената

Тест - само за мъже. Избраният от жената плод разкрива нейния характер и издава нейните тайни желания в любовта. Открийте каква е вашата половинка, чрез теста, който ви предлагаме.
Дата: 
вторник, 6 May, 2014
Категория: 

Череши
Жени, които ги обичат, искат да бъдат обсипвани с целувки по цялото тяло. И в живота, и в любовта държат да бъдат глезени. Мъжът, който задоволи тези техни желания, ще притежава едно малко пухкаво котенце, скрито в своята партньорка.

Ягоди
Тези жени са много чувствени и горят от желание за горещи целувки по устните. Ако мъжът вземе ягодата от нейната уста по време на целувката, може да очаква изригване на истински вулкан.

Грозде
Силата на тези жени е в косите им. Допирът на косата до бузите на мъжа е начало на върховно преживяване. Тези жени обичат партньорите им да си играят с блестящата им коса. Това, което ще последва, няма да разочарова никого.

Ябълки
Избраният твърд плод показва твърдостта в характера на жените, които са го предпочели. В работата те търсят най-трудните препятствия, а в секса -  най-твърдите мъже.

Портокали
Това са жени с чувство за хумор, в разговорите често използват двусмислени думи. Те премахват бавно кората от портокала, а с това показват на мъжа до тях как той бавно трябва да свали дрехите от техните тела.

Банани
Тези жени търсят еротиката и в предпочитания плод. Веднъж избрали си мъж, не спират действията си, докато не го изпробват в леглото. А ако той се представи добре, ще може да се радва на нежности в продължение на доста време.

Праскови
Сочният и ароматен плод показва нежността на жената. Твърда във всекидневния си живот, тези жени са романтични в интимния си свят. Те обичат да бъдат докосвани и са особено чувствителни на ласки. Но внимавайте с тази дами-те могат да бъдат нож с две остриета, ако не успеете да задоволите техните критерии.

Дюли
Този плод не е особено предпочитан от жените. Въпреки всичко той показва, че жената, която го предпочита е по-скоро мъжкарана, отколкото дама. Обикновено плодът е предпочитан от феминистките, които имат собствено виждане за интимния живот.

Ананас
Предпочитанията към този плод показват отстъпчивост и сговорчивост в характера на жената. Такава личност е склонна да експериментира и в личния и интимния си живот. Добрият партньор може да постигне задоволителни успехи, защото нищо не би стреснало или възмутило тези нежни създания.

Киви, Манго
Това са чувствителни към потребностите на другия жени. Те рядко действат необмислено или импулсивно. Особено толерантни и отстъпчиви са и в интимния си живот. С не особено силен мъж, могат да постигнат чудеса, благодарение на вродения си усет към топлина и нежност.

Сливи
Това са жени със силна воля, комуто не липсва и известна доза агресивност, ако се наложи. Те са амбициозни и винаги се стремят да доминират над партньора си. Склонни са да експериментират и ако даден мъж не задоволи техните фантазии, скоро си намират нов обект на обожание.

Тиква
Това са жени, които се стремят да решат проблемите без риск и ако е възможно без шум и усложнения. Въпреки твърдостта на плода, който са избрали, те са по-скоро внимателни в отношенията си със силния пол и се подчиняват на максимата: “Няма нищо съвършено”. Склонни са към поощряване на своя партньор и приемат сравнително леко всеки техен “провал”. Все пак те вярват, че любовта е за двама и всичко е в ръцете на двама.

Круша
Жените, които предпочитат този плод най-често са разочаровани от мъжете си, но не горят от желание да експериментират с нов партньор. Те по-скоро приемат, отколкото отхвърлят условностите на секса и вярват, че той е създаден от Твореца единствено за продължаване на поколението. Въпреки всичко това са изключително нежни и внимателни създания, с които можете да изживеете незабравими мигове, стига да достигнете до скритите потребности на тези дами.

Кайсия
Този плод предпочитат по-екстравагантните жени. Те знаят своята цена и се опитват по същия начин да оценят своя партньор. Особено критични към себе си и към другите, на тези дами трудно може да се угоди в интимния живот. Това са дами, които са особено подходящи за мъже-експериментатори, защото те трудно задържат дълга връзка. Въпреки всичко са склонни на почтен семеен живот, стига партньорът им да им предоставя нови предизвикателства в интимния живот.

Диня, Пъпеш
Въпреки, че плодовете се различават помежду си, все пак жените, които са избрали някой от тези плодове са силни личности и обикновено властват над мъжете не само в светския, но и в интимния си живот. По-скоро критични, отколкото отстъпчиви, те изискват всичко от своят партньор. Тези дами или ще ви издигнат или ще ви снижат максимално по време на вашата любовна игра. Внимавайте с тях, защото те могат да са студени като лед, когато не задоволите техните потребности, или да се разгорят като факел, ако все пак налучкате техните чувствителни фибри. И в двата случая, тези дами са по-подходящи за самоуверени и силни мъже.

Нар, Лимон
Обединителното в тези два плода е техния възкисел вкус. Дамите, които ги предпочитат по стечение на обстоятелствата са доста мелодраматични и често изпадат в криза от всеки неуспех или трудност. Предпочитат ги жени, които са свенливи, скромни и не успяват да се отпуснат пред своя партньор. Интимният живот с тези дами прилича по-скоро на игра на криеница, защото едва ли някога партньорът им ще разбере с кого си има работа. Във всеки момент те реагират по-различен начин на ласките или нежностите, но това би трябвало да предизвиква по-голямо желание в партньора. Интимният живот с тях е интересен и разнообразен, стига да имате нервите да издържите на постоянно променящите се настроения на своята партньорка.

Черупчести плодове (бадем, орех, лешник)
Жените, които предпочитат тези плодове, искат да бъдат превземани бавно, но сигурно. Те не оголват току така тялото и душата си. Винаги остава нещо, което е чисто тяхно и трудно човек може да се досети какво е то. Обичат дългата любовна игра с много внимание и нежност. Обичат да бъдат целувани по време на събличане и не позволяват вниманието на партньора да бъде заето с нещо друго, освен със самите тях. Мъжът, който успее да задържи тяхното внимание за повече от 10 минути, може да приеме, че почти е успял да покори тези силни и същевременно раними създания.

Коментари

Kakvo shte prevzeme sveta?

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите