С море в сърцето, 2016 г.

ISBN:
2534-840X-2
Размери: 
21.5 × 14.5 × 1.2 cm
Брой страници: 
92 стр.
Година на издаване: 
2016
Рейтинг: 
0
Цена: 
0,00 лв.
Цена: 
0,00 лв.

Сборник с наградени и номинирани творби от второто издание на Национален литературен конкурс “С море в сърцето”, Царево, юли 2016 г.

---------------

Раздел “Поезия”

Първа награда:
Галина Златева

Втора награда:
Бистра Величкова

Трета награда:
Тони Телаллов

Номинации: Красимир Трифонов, Наталия Цветанова, Ангелина Бакалова, Димитър Димитров, Гено Недялков, Николай Дялков, Бианка Габровска, Краси Нейков, Георги Драмбозов, Снежана Иванова, Галина Иванова, Мария Николова, Мария Панайотова, Мария Иванова, Първолета Маджарска, Наталия Иванова.

---------------

Раздел “Проза”

Първа награда:
Йоана Мирчева

Втора награда:
Пепа Витанова

Трета награда:
Кръстьо Раленков

Номинации: Елена Пеева, Светозар Стоянов, Деница Пенчева, Ангел Хаджипопгеоргиев, Дора Велева-Уитлок, Анастасия Стоева, Светлана Ангелова.

---------------

Към: Предговора към Сборника “С море в сърцето”, от Марина Владева --->>>

---------------

Съставител: 
Редактор: 

Коментари

Тая Владева е окупира конкурса, а журито едно и също всяка година.
Рейтинг: 
5
Д-р Владева е само член на журито, важен е председателят, а той е същият, който през 2005г присъди "Славейкова награда" в размер на 2500лв. за този пасквил: http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=83&WorkID=12450&Level=1 Важно е да се усвоят едни средства, да се разпределят между "наши хора", а поезията си остава за поетите!
Рейтинг: 
0
Уважаема г-жо, трогателно е, че сте забелязали скромното ми присъствие в литературния конкурс, някак мило ми става, че трудът ми не е отминал без да издразни. С нетърпение очаквам Вашето предложение за доктор по филология и преподавател по съвременна българска литература, жител на гр. Царево, комуто на драго сърце ще отстъпя място в не просто окупирания от мен конкурс, а и възникнал по моя идея. Благодаря Ви, че ме вдъхновявате с негативизма си да търся нови и нови литературни предизвикателства. Останете си със здраве. Ваша, Марина Владева
Рейтинг: 
0
Уважаема г-жо Владева. Не зная доколко вие и останалата маст от журито сте компетентни, но би било прекрасно, ако такива уважавани литерати, писатели и изобщо - хора, достойни за жури на литературен конкурс, се интересуват от книгите, които вълнуват света в момента. Лауреатката на първата награда в раздел проза не е намерила в себе си вдъхновението или онова, което е нужно, за да се напише хубав разказ, ами е прекопирала дословно първите страници на романа Мидълсекс. И е толкова тъжно, че "авторката" го е направила, колкото е тъжно, че журито й е присъдило първата награда.
Рейтинг: 
0
Пушкин казва за поезията, трябва да е ясна,точна и да се запомня от първо прочитане.Истинската поезия с художествени средства рисува образи, картини.Мисля, че господата от журито слабо познават класиците. Сега се поощряват съчинители, които използват красиви думи и абстрактни конструкции, лишени от смисъл и съдържание!
Рейтинг: 
0
Здравейте, няма достъп до електронното издание на сборника "С море в сърцето", 2016 г. Моля за съдействие!
Рейтинг: 
0
Трябва да има достъп до е-книгата "С море в сърцето". Вероятно е имало някакъв временен проблем със сървъра. Опитайте отново!
Рейтинг: 
0
Алманахът е много интересен откъм електронното поднасяне на информацията.Поздравления.Интересни са ми и атаките срещу редактора Владева, в смисъл че винаги има неугодия и персонални недоволства.В така наречените литературни среди скандалите се редят на опашка и това не прави чест нито на критикуващите, нито на критикуваните.Винаги има тенденциозност, но в края на краищата журито взема решение и неговото оспорване само принизява идеите на всеки конкурс.Наистина, ако има плагиатство, както беше написано по-горе, то трябва да се провери и да се потърси отговорност от плагиата, защото е некоректно и обидно за участници, които са вложили интелектуален труд и благородно желание да участват във възпяването на прекрасното ни море.
Рейтинг: 
0
Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

10,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
10,00 лв.
15,00 лв.
Отстъпка:
-5.00 лв
Цена
10,00 лв.