Нумерологичен хороскоп

Еврейска наука за числата – как да си направите своя нумерологичен хороскоп по рождена дата, за определена година, месец от годината или за конкретна дата от месеца.
Дата: 
вторник, 6 May, 2014
Категория: 

ПО РОЖДЕНА ДАТА

Сумират се цифрите от рождената дата и сборът се свежда до едноцифрено число от 1 до 9. Изключение прави само 11, което не се свежда до едноцифрено число. На всяко число съответства определено житейско поведение, здравословно състояние, заложби. Нумерологичен хороскоп може да се направи както за целия живот, така и за определена година, определен месец и ден (дни).

НАЙ-ОБЩО ЗА ЧИСЛАТА ОТ 1 ДО 11:

1. Ново начало в живота, обновление, динамика, пътуване, флирт с любов, авантюризъм, любознателност, интелигентност, загадъчност, ексцентричност, борбеност.

2. Слабо число. Означава слабоволие, слабохарактерност, неспособност за вземане на важни решения, склонност към алкохола и разгуления начин на живот, вечна борба между доброто и злото, между бялото и черното, между "да" и не". Раздвоеност.

3. Веселие, изграждане, позитивно отношение към живота, общуване с лекота, довеждане на нещата до успешен край (в повечето случаи), изтънчени удоволствия, добри доходи, добра кариера, пътувания, усет и отличен вкус към модата.

4. Златна среда, умереност, колегиалност, тънко чувство за хумор и справедливост, аналитично мислене, висок интелект и работоспособност. Добри доходи.

5. Числото на мъдростта, логичното мислене, правилните решения и рационални действия. Далновидност по мисловен път. Умение за предпазване от злините и капаните на живота. Добро материално положение.

6. Числото на любовта и силните емоции. Вярно приятелство, чувство за дълг и отговорност. Себераздаване на другите. Живот в името на хората. Обич към целия свят и всичко живо. Богата душевност, артистичност, музикалност, поетичност. Безгранична доброта и чар. Магнетично излъчване.

7. Божественото число. Дълбоки разтърсващи страсти и чувства, големи амбиции, любознателност, разностранни интереси, творчески подход в работата, импулсивно начало, новаторски идеи, чувство за самота и изолация. Способност за самовнушения, богата фантазия. Добро материално положение.

8. Отлично здраве и бодър дух, висока дееспособност (трудолюбие), много пари и материални придобивки, заложби за богатство и печалба. Пълноценен семеен живот, семейно щастие, дълголетие.

9. Числото на големите цели и постижения, на успехите, постигнати с цената на много усилия, старание, прилежност, всеотдаен труд и напрежение, дори и нерви. Таванът на възможностите и винаги най-доброто, най-, най-, най- е деветката. Това е и числото на ликвидацията. Слага се край на всичко ненужно, банално, отживяло и неприятно.

11. Числото на Съдбата. Този, който го носи по рождение, е галеник на Съдбата. Тя ръководи всичките му постъпки, целия му живот. Издига го високо над останалите хора, предпазва го от житейски бури и проблеми, често вписва името му в голямата история и голямата политика, прави го важен фактор, глези го. Но когато реши да го накаже, Съдбата е безпощадна. Наказанието й е толкова сурово, че изглежда невероятно.

ПРИМЕРЕН НУМЕРОЛОГИЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЦЕЛИЯ ЖИВОТ. ЧИСЛОТО НА ЖИВОТА

Ето една примерна рождена дата: 21. 03. 1963 г. Нулата (нулите) в нея не се зачитат и не се сумират. Всичките други цифри се събират и сборът им се свежда до едно цифрено число: 2+1+3+1+9+6+3=25. Сборът е двуцифреното число 25, което трябва да сведем до едноцифрено: 2+5=7, Т. е. числото на живота е божественото число 7. То носи щастие и успехи на притежателя си от люлката до гроба. Щастливи, успешни, удачни години са тези, които съдържат седмица 1970, 1977, 1987, 1997, 2007 и т. н.

Щастлив месец е юли, защото е седмия месец на годината.

Щастлив ден е неделя, защото е седмия ден на седмицата.

Щастливи часове са 7 сутринта и 7 вечерта.

Щастливи дати от всеки месец са 7, 17, 27.

Казва се информацията, записана срещу числото 7.

Ето и друг пример: рождената дата е 03. 03. 1949 г. Нулите в нея не се зачитат. Сумираме всичките й цифри: 3+3+1+9+4+9=29. Сборът е 29, но като съберем 2+9 получаваме двуцифреното число 11, което не се свежда до едно- цифрено, т. е. не се променя. И така числото на живота е 11, а както вече знаем, това е числото на съдбата, от която никой не може да избяга. Щастлив месец е ноември, защото е единадесетия месец на годината.

Щастлив ден е понеделник, а също и четвъртък.

Щастливи часове са 11 преди обяд и 11 вечер.

Щастливи дати от всеки месец са: 1, 11, 21, 31.

Казва се информацията, записана срещу числото 11.

Ако искаме да си направим хороскоп за определена година, просто събираме числата на деня и месеца от рождената дата с тези на определената от нас година.
Например: рождената дата е 15.02.1976 г.,а хороскопът ще е за 1998 г. Сега сумираме 1+5+2+1+9+9+8=35. Сборът свеждаме до едноцифрено число -3+5=8. И така:числото за годината е осем, атова означава отлично здраве и много пари през цялата 1998 година. Казва се информацията,записана срещу числото осем. Щастлив ден е понеделник. Щастливи часове са 8 сутринта и 8 вечерта. Щастливи дати са 8, 18, 28 от всеки месец.

Хороскоп за даден месец от годината се прави като съберем числото за годината с номера на месеца, който желаем.
Например: числото за годината е 8, а месецът е октомври с номер 10. Нулата не се зачита и не се сумира. Събираме 8+1=9. Значи деветка е числото за месеца. Щастливи дати са: 9, 19, 29; щастливи часове - 9 сутринта и 9 вечерта; щастлив ден- вторник. Казва се информацията, записана срещу числото 9.

Ако желаем хороскоп за деня (за определен ден от месеца), просто трябва да съберем числото за месеца с датата за определения от нас ден. Например: числото за месеца е 9, а датата за деня е 11. Сега събираме 9 + 11 = 20. Нулата отпада,не се зачита и остава само двойката. Числото за деня е 2 - слабо число. През този ден не вземайте важни решения и не си поставяйте големи цели, защото всичко ще бъде напразно, всичките ви усилия ще отидат на вятъра. Това е ден на колебания, нервни изблици, разочарования. По- добре оставете нещата да си дойдат сами на мястото, не се напрягайте излишно, почивайте си. Мислете за приятни неща.

 

В началото споменах, че на всяко число съответства определено здравословно състояние.

Имам предвид числото на живота. Не е задължително всички изброени болежки да нападнат едновременно личността, но поне 2-3 от тях се обаждат при напредването на възрастта. И така:

1. слаба костна система, слаби зъби, неврози, кожни заболявания, гинекологични заболявания, песъчинки или камъни в бъбреците.
2. аритмия, тънки кръвоносни съдове, слаби гласни струни и бели дробове, проблеми с дихателните пътища, страхова невроза.
3. проблеми с храносмилането, нервен стомах, колит, гастрит, а понякога и язва, слабо място е коремната кухина.
4. бъбреците, щитовидната жлеза (гуша, базедова болест), проблеми с гърлото, слаби зъби, често главоболие от преумора и недоспиване.
5. проблеми със зрението, костната система е слаба, болки в ставите и шипове, слаби нерви, аритмия, лошо оросяване на крайниците, пясъци или камъни в бъбреците, асансьорно кръвно налягане.
6. слаби места са: черен дроб, жлъчка, зъби,често нарушена обмяна на веществата, глезени и ходила.
7. бели дробове, дихателни пътища,шипове по гръбначния стълб, колики, гастрити и склонност към образуване на тумори,гинекологични проблеми.
8. колити, гастрити, язви на стомаха и дванадесетопръстника, асансьорно кръвно налягане, слаби зъби, аритмия, бодежи в сърдечната област, болки в ставите, артрит, понякога ипсихични заболявания, страхова невроза.
9. отлично здраве или поне-много добро здраве. заболявания на нервната система, парализи, болестта на Паркинсон, хипертония, очни заболявания, диабет, бъбречни кризи, нервен стомах.
11. и тук са валидни здравословните проблеми на единицата, но в много по-лека форма, защото Съдбата омекотява болежките значително.

 

-----------------------

Ако вече сте прочели значението на числата, тогава знаете, че още в древни времена са се занимавали с аритметика и още от столетия числата по един странен начин въздействат върху човечеството. Още преди човек да е можел да смята или да извършва изчисления, налице е била една минимална аритметика, която е имала определено значение за живота на човека от каменната епоха.

Обратно, днес съвременният човек признава още повече магическото и символичното значение на нумерологията, отколкото когато и да било друг път. Всички ние, по характерен начин повече или по-малко се привързваме към ритъма на числата. Някои просто виждат математическия ред в тези ритми, други пък се интересуват от него само заради парите. Но който е искрен към самия себе си, знае, че въпреки всичко определени числа имат много по-голямо значение в личния му живот. Не случайно един договор, обещание или документ се потвърждава три пъти. Една грешка може да се повтори само веднъж, но два пъти не; добрата фея от приказките изпълнява винаги три желания и най-сетне усилията ни в училище винаги се оценяват с цифри.

Не са редки случаите, когато определено число се приема за щастливо число. За всеки човек поотделно това може да бъде различно, но в живота тези цифри имат своето значение. По много различен начин се раждат числата, които носят щастие.

Понякога от символичната система на числата излиза и тяхното значение, а се случва те да дойдат и като просветление.

В един хубав ден Вие неочаквано възкликвате: “Това е моето число!” Изигравате го на тото, на рулетка и сте вече уверен, че това число има подчертана роля в живота Ви. Убеждението дава право на убедения, той вярва в своето число и числото му рядко го изоставя.

Успоредно с това  множество от цифри ни следват в живота, а ние познаваме вече и тяхното значение.

Числата имат голямо значение за хороскопа. Много е важно да знаем къде можем да намерим планетата, носеща ни щастие и под какво нейно стоене сме се родили. Но нека не абсолютизираме щастливото или зловещото за нас число.

Във време на несигурност и отчаяния, а в живота ни има твърде често такива моменти и колко често не можем да получим помощ – тези числа-символи са като ръка, които се протягат към давещия се.

Не бива да оставате на съдбата намерените от Вас числа. Независимо от това в каква депресия се намирате или колко безутешно е настроението Ви, много е важно да се научите да вярвате в собственото си щастие. Не бива да скачате във водата, независимо, че знаете да плувате.

Изберете един спокоен час и се задълбочете в колоните с цифри. В един определен момент ще почувствате отвътре, че цифрите се отнасят до Вас и ще намерите съвсем индивидуална, дълбока връзка с тях. Това не е нужно да изразявате с думи, трябва да почувствате отвътре, че тези числа означават промяната на съдбата Ви. Кълнът на надеждата се ражда от това убеждение и с крилата на тази надежда вече ще се открият портите на новото начало.

Ако сте загубили ценността на щастието и живота си, учете се отново. Само по този начин духът Ви ще се подготви отново за красотата на живота, за щастието, което могат да бъдат Ваши и единствено Ваши.

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Имейл адресите ще се завоалират в кода на страницата, за да се намали шанса да бъдат експлоатирани от спамерите.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите