По пътя на осмицата

ISBN:
978-954-471-913-5
Размери: 
20 × 13 × 3.5 cm
Брой страници: 
384 стр.
Година на издаване: 
2023
Рейтинг: 
0
Цена: 
26,00 лв.
Цена: 
26,00 лв.

Романът “По пътя на осмицата” е едно чудесно съчетание на древно минало, настояще и бъдеще, талантливо преплетени с езотерично познание. Написано с един много добър език, повествованието се опира на древните истини за българския народ, за да се превърне в едно вдъхновение и призив за опазване на Българския Дух, съхраняван в родовата ни памет.
Проф. Дамян Попхристов

---------------

Живеем във вълнуващи времена на Ново познание. Ново, доколкото изисква от нас да променим своето мислене и усещане за света, но по своята същност разгърнато Старо знание, изначално въведено в кръвта ни, за да ни дава път напред. Сега държите в ръцете си книга, която обединява Древната истина и Новия път.
Красиво и вълшебно е да потънеш в страниците й и да се пренесеш в свят на човечност, мъдрост, вяра и любов – човешка, но и божествена; да пътуваш във времената на Древността и да полетиш към историите на Бъдещето – това, което представлява всеки РОД: корени и клони – от ядрото на Земята до лъчите на Източника. Усещане за истинност без никакви условия.
Приятно четене!
Аида Марковска

---------------
Можете да поръчате романа от автора
на E-mail: pawlina2003@yahoo.de

---------------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също: