Управление и контрол на проекти

ISBN:
978-954-471-115-3
Размери: 
21.5 × 14.5 × 1.8 cm
Брой страници: 
160 стр.
Година на издаване: 
2011
Рейтинг: 
0
Цена: 
15,00 лв.
Отстъпка: 
-3.00 лв
Цена: 
12,00 лв.

Учебното помагало е посветено на един интересен и резултатен подход за реализиране на идеи, какъвто е проектния. Съдържанието обхваща три раздела, посветени на проекта, проектно-ориентираната организация и проектния контрол. Логиката на развитие се базира на една уникална методология като фокусираното и ефективно управление на проекти. Изграждащата основните методики концепция за единство на персонал, система и контрол позволява значително да се снижи риска при реализация на проекти, да се намалят сроковете за изпълнение, да се оптимизира качеството като се достигне до набелязаните цели и резултати. Макар симетрията в съдържанието да е почти случайна, когато се говори за ефективно управление на проекти винаги има баланс на целесъобразно съдържание, адекватна организация и истински контрол. Триединството гарантира резултирането на всяка доходоносна идея в необходим продукт е контролирана възвръщаемост.

Провокацията, към натрупване на нови познания в областта на модерното проектно управление, е отправена към ползвателя и е документирана в тестовете, съпровождащи всяка тема с това, че въпросите, които възникват са повече от посочените отговори. Съзнателното попълване на помагалото е стъпка към приобщаване на ползвателя в екипа на идейно ориентираните личности, свързани с новата управленска култура и проектно обоснованото мислене. Учебното помагало е малко допълнение и естествено продължение на направеното в гази област от водещи български теоретици в проектното управление като Ев. Андронов, М. Александрова, Б. Боева, Р. Панчев, А. Станчева, С. Николаева, Ан. Асенов, П. Павлов и други.

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също: