Системи за управленски контрол

ISBN:
978-954-471-075-0
Размери: 
21.5 × 14.5 × 2.2 cm
Брой страници: 
194 стр.
Година на издаване: 
2009
Рейтинг: 
0
Цена: 
16,00 лв.
Отстъпка: 
-2.00 лв
Цена: 
14,00 лв.

Знанията за управленския контрол са необходимост, а прилагането на все по-ефективните му методи и системи са едно от най-важните условия за успешен бизнес на съвременните организации, независимо от предмета им на дейност.

Предложената разработка анализира същностните характеристики на управленския контрол, проследява еволюцията на идейно и концептуално усъвършенстване и същевременно обхваща някой почти незабележими промени в организационното развитие и поведение, като тези в процеса на целеполагане, в състоянието на организационната култура и много други.

Разглежданата тема, засегнатите въпроси, регистрираните проблеми и използваната библиография най-общо доказват нарастващата роля на управленския контрол и ескалиращата нужда от адекватно на икономическата реалност развитие на неговите методи и системи. Поради създадената ситуация авторът прибягва до употреба на формата на монографията, като може би и той е твърде скромен за мащабите на социално икономическия феномен “контрол”.

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите