Счетоводство на предприятието

ISBN:
978-954-471-261-7
Размери: 
21.5 × 14.5 × 2.2 cm
Брой страници: 
268 стр.
Година на издаване: 
2015
Рейтинг: 
0
Цена: 
23,63 лв.
Отстъпка: 
-8.63 лв
Цена: 
15,00 лв.

Приложен курс, следващ учебната програма в катедра “Бизнес администрация” в Колежа по туризъм – Благоевград, основана на познанията на студентите по фундаменталните икономически дисциплини и по дисциплината Счетоводство на фирма.

Курсът е разработен в съответствие с действащите в страната нормативни актове за счетоводството (Закон за счетоводството, Национален сметкоплан, Национални счетоводни стандарти и др.). Включва фундаментални и практически знания по счетоводство, което е адекватно на изискванията на пазарната икономика.

По структура учебният курс е изграден в съответствие с авансирането и участието на средствата в стопанската дейност, като е възприет предметният подход. Значително място е отделено на въпросите на създаването и представянето на резултатната счетоводна информация за изтеклия отчетен период.

Изданието може да се ползва и от учащи се в други учебни заведения, от счетоводните кадри и стопански дейци, както и от всички, които се интересуват от проблемите на счетоводството.

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите