Финансово-контролни системи

ISBN:
978-954-471-598-4
Размери: 
21.5 × 14.5 × 1.5 cm
Брой страници: 
132 стр.
Година на издаване: 
2019
Рейтинг: 
0
Цена: 
20,00 лв.
Цена: 
20,00 лв.

Възможностите и потенциалът на едно общество да се саморегулира и самоусъвършенства са важни индикатори за развитието му и неговата зрялост. Няма друг по-съвършен механизъм, който ефективно да измерва и правилно да насочва този процес от финансовия контрол. Именно по този повод съдържанието на учебното пособие е насочено към него.

Учебното пособие е създадено, за да предостави на студентите и всички други читатели, интересуващи се от финансово-контролните системи основни познания в тази област.

Структурата и съдържанието обхващат осем теми. Те са структурирани по утвърдената учебна програма за студентите по финансово-контролни системи.

Съдържанието на помагалото предоставя доказателства да бъде направен извода, че динамичното развитие на обществото създава условия с настъпващите в него промени да бъде задълбочена и напълно осъзната необходимостта от финансов контрол. Създадените теоретично-концептуални разработки от една страна, а от друга усъвършенстването на социалните предпоставки за развитието на идеята за финансов контрол са показателни и предоставят достатъчно убедителни доказателства за това, че той – финансовият контрол се утвърждава като задължителен реквизит в работата и в процеса на еволюция на единната социално-икономическа система.

--------------

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите