Микроикономика. Теория, въпроси, тестове

ISBN:
978-954-471-378-2
Размери: 
21.5 × 14.5 × 2 cm
Брой страници: 
174 стр.
Година на издаване: 
2017
Рейтинг: 
0
Цена: 
18,80 лв.
Отстъпка: 
-3.80 лв
Цена: 
15,00 лв.

В настоящия учебник се разглеждат основите на икономическата теория. На преден план са изведени темите, въвеждащи в основите на микроикономическата теория. Основната цел е да се обясни поведението на участниците в различните видове пазари. Изясняват се целите, отношенията и действията на потребителите на индивидуалните пазари и пазарите на ресурси, възловите понятия и закони на пазарното стопанство, с помощта на които се обяснява поведението на микроединиците – фирмите и домакинствата в условията на пазарната конкуренция.

За улеснение на възприемането и усвояването на материала, след всяка тема са включени въпроси за самопроверка, тестове и задачи. Отговорите им са в края на учебника. Дадени указания за това, как се формира крайната оценка. Приложен е списък на примерни теми за реферати и указания за оформянето им. Публикуван е и примерен реферат, който да служи за образец.

Често задавани въпроси и отговори
CAPTCHA
Този въпрос е за тестване дали или не сте човек и да предпази от автоматизирани спам.

Издателство "Либра Скорп" не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите

Посетителите, които разгледаха тази книга, видяха също:

10,00 лв.
Отстъпка:
0,00
Цена
10,00 лв.
14,00 лв.
Отстъпка:
-3.00 лв
Цена
11,00 лв.